JAWS.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Denize açılın, insanları kurtarın.

JAWS.io, Steven Spielberg’ün yılların eskitemediği efsane gerilim filmi Jaws Köpek Balığı’nı akıllara getiren multiplayer mobil oyun. Jaws filminin geçtiği Amity Adası’nın sularında geçen oyunda yüzen insanları kurtarmaya çalışıyorsunuz. İnsanların hayatı sizin elinizde!

Android platformuna çıkış yapan sayısı .io uzantılı online multiplayer oyundan biri JAWS.io. Detayların göze çarptığı yüksek kalitede grafikler sunan deniz oyununda katil köpek balığı olarak bilinen JAWS’dan insanları koruyorsunuz. Denize açılarak yüzen insanları birbir teknenize alıyorsunuz. Kan kokusunu metrelerce uzaktan alan JAWS’ın insanları yemesine kesinlikle izin vermemelisiniz. Büyüdükçe kaçmanız zor oluyor. Tekneniz ne kadar büyük olursa olsun yüzen insanları kurtarmak için çok hızlı olmalısınız. Denizdeki herkesi kurtardığınızda oyundan ayrılıyorsunuz ancak JAWS olarak geri dönüyorsunuz. Bu sefer yüzen insanların peşine düşüyorsunuz.

 

Erkan Calp

JAWS.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
324.8 MB DOSYA BOYUTU

Deniz kana bürünmeden yüzen insanları kurtarın.

JAWS.io, yüzen insanları katil köpek balığından kurtarmaya çalıştığınız multiplayer oyun. Jaws filminin geçtiği hayali kasaba Amity Island’da insanları kurtarabilecek tek kişisiniz. Deniz oyunlarını seviyorsanız, iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan bu yapımı tavsiye ederim. Tek dokunuş kontrol sistemi ve internet bağlantısı gerektirmemesiyle her yerde açıp oynayabileceğiniz zaman geçirmek için birebir bir mobil oyun.

Steven Spielberg’ün efsane gerilim filmi Jaws’dan esinlenerek hazırlanmış süper zevkli bir mobil oyun JAWS.io. Amity Adası’nın sularında yüzen insanlar için büyük bir tehdit olan katil köpek balığını bulup yakalamak için uğraş veriyorsunuz. Deniz kırmızı renge bürünmeden tüm yüzenleri kurtarmalısınız. Çok hızlı olmalı, asla tereddüt yaşamamalısınız. İnsanları kurtardıkça tekneniz büyüyecek ve Jaws’ı yakalamanız kolaylaşacak. Kurtaramadığınız her insan da Jaws’ı güçlendirecek. 2 dakika gibi oldukça kısa süreniz var. Bu arada Jaws’ın da yerine geçebiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Battle Break - Multiplayer

    Çok oyunculu tuğla kırma oyunu
  • Kings.io

    En büyük avatar olmak için mücadele edin.
  • Crowd City

    Şehrin en büyük kalabalığı olun.
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • The VideoKid

    Retro kaykay oyunu mobilde!
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • 2K Pop!

    Tuğla kırma oyunu ile 2048 karışımı süper eğlenceli bir mobil oyun