Jelly Jump

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,522 TOPLAM İNDİRME

Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.

Jelly Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve sürükleyici bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyuna girdiğimizde karşımıza yüksek kaliteli görsellerle bezenmiş bir arayüz çıkıyor. Nesnelerin etki-tepki modellemeleri gerçekten çok iyi bir şekilde tasarlanmış. Bu detaylar oyunun kalite algısını bir basamak yukarı taşıyor.

Oyundaki temel amacımız kontrolümüze verilen jöleyi platformlar üzerinde zıplatarak en yukarı taşımak. Sonsuz bir oyun tasarımına sahip olduğu için ne kadar yukarı gidebilirsek o kadar fazla puan alıyoruz. Elbette bu işlem esnasında çok sayıda zorlukla mücadele etmek durumundayız. Oyunda zamanlama kontrolü çok önemli bir yere sahip.

Platformlar hareketli yapıda oldukları için tam zamanında zıplamalıyız. Eğer platformun altında kalırsak jöleyi eriten sıvıya düşüyoruz; arada karlısak da platformlar arasında sıkışıyoruz. Dolayısıyla çok hassas bir zamanlama yapmamız gerekiyor.

Eğlenceli bir yapıya sahip olan Jelly Jump bu tarz beceri oyunları oynamaktan keyif alan herkesin severek oynayabileceği yapımlar arasında yer alıyor. Ücretsiz olarak sunulması da en büyük avantajı.

Emircan Erdoğan

Jelly Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME
38.6 MB DOSYA BOYUTU

Jelly Jump, tamamen ücretsiz olarak sunulan eğlenceli ve stres yaptıran bir beceri oyunu.

Jelly Jump, iPhone ve iPad cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir. Ketchapp imzası taşıyan bu oyun, üreticinin diğer yapımları gibi oyuncuları eğlendirmek ve aynı zamanda onları hatırı sayılır ölçüde strese sokmak amacıyla tasarlanmış.

Oyunda küp formuna sokulan bir jöleyi kontrol ediyoruz. Amacımız kapanan platformların üzerine zıplayarak yukarı doğru tırmanmak ve mümkün olabildiğince yukarı çıkmak. Bunu yapması pek kolay olmuyor çünkü zamanlama hatası yapmamız durumunda oyunu kaybediyoruz. Öyle bir zamanlama tutturmalıyız ki platform üzerinde durabileceğimiz kadar kapalı ve arasından geçebileceğimiz kadar açık olmalı. Erken veya geç yaparsak ya asitli suda eriyor ya da platformun arasına sıkışıp kalıyoruz.

Sürükleyici yapısına ek olarak oyunda mükemmel grafiklere yer verilmiş. Açıkçası Keychapp her yeni oyununda grafik kalitesini önemli ölçüde iyileştiriyor ve bu oyun da bir istisna değil. Jölenin titreme ve salınım hareketleri, platformların kapanma efektleri ve alttan gelen asitli suyun dalgalanmaları epey kaliteli bir şekilde tasarlanmış.

Refleks ve beceri türündeki oyunlar ilginizi çekiyorsa Jelly Jump denemeniz gereken yapımlar arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Jelly Cave

    Jelly Cave ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Caveman Jump

    Caveman Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.