Jelly Shift

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Jelibonlara istediğin şekli ver.

Jelly Shift oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Küçük bir jelibonun hikayesine ortak olmak ister misin? Onun hayatını kurtarıp yiyeceğine ulaşmasını sağlayabilirsin. Bunu yapabilmen için de küçük jelibonların engelleri aşmasına yardımcı olmalısın. Karşısındaki engellerin şeklini alarak bölümleri kolayca geçebilir. Fakat unutma ki elini hızlı tutmalısın. Engeller bir anda karşına çıktığında ne yapacağını şaşıracaksın. Ama merak etme bu duruma hızlı alışabilirsin. Kolay oynanış şekli ile tüm oyunseverlerin beğenisini kazanan Jelly Shift oyunu sizleri de eğelendireceğine eminim. Harika bir atmosferin bulunduğu, engellerin ve eğlencenin  hız kesmeden devam ettiği daha önce deneyimlemediğiniz çok değişik bir oyun. 

Her bölümde sizi farklı bir maceraya taşıyan oynadıkça keyif alacağınız ve bırakmak istemeyeceğiniz mükemmel bir oyunla karşınızdayız. Tüm elmasları toplayarak oyunun en iyisi olabilirsin. Bu sayede yeteneklerini de herkese gösterme fırsatı elde edersin. unutma sen istersen kazanamayacağın hiçbir başarı yok. Sen de bu eşsiz maceraya katılmak istersen oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Jelly Shift

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
223 MB DOSYA BOYUTU

Jelibonlara istediğin şekli ver.

Jelly Shift oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Küçük bir jelibonun hikayesine ortak olmak ister misin? Onun hayatını kurtarıp yiyeceğine ulaşmasını sağlayabilirsin. Bunu yapabilmen için de küçük jelibonların engelleri aşmasına yardımcı olmalısın. Karşısındaki engellerin şeklini alarak bölümleri kolayca geçebilir. Fakat unutma ki engellere çarpmadan hızlıca geçmelisin. Engeller bir anda karşına çıktığında ne yapacağını şaşıracaksın. Ama merak etme bu duruma hızlı alışabilirsin. Kolay oynanış şekli ile tüm oyunseverlerin beğenisini kazanan Jelly Shift oyunu sizleri de eğelendireceğine eminim. Harika bir atmosferin bulunduğu, engellerin ve eğlencenin hız kesmeden devam ettiği güzel bir oyun.

Her bölümde sizi farklı bir maceraya taşıyan oynadıkça keyif alacağınız ve bırakmak istemeyeceğiniz mükemmel bir oyunla karşınızdayız. Daha önce deneyimlemediğiniz değişik bir oyun tarzı bulunmakta. Tüm elmasları toplayarak oyunun en iyisi olabilirsin. Bu sayede yeteneklerini de herkese gösterme fırsatı elde edersin. unutma sen istersen kazanamayacağın hiçbir başarı yok. Sen de bu eşsiz maceraya katılmak istersen oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsin. 

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jelly Shift

    Jöleyi kaygan zeminden düşürmeyin.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu
  • Pocket Build

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • ID Please

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Coffee Corp

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Crypto Tycoon

    Esşiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Idle Payday: Fast Money

    Beğenerek oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu