Jestiniyap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Jestiniyap - Anında Hediye Gönder uygulaması, hediye seçmekte zorlanan kişiler için hediye önerileri, tavsiyeler içeriyor.

Jestiniyap, hediye seçiminde zorlanan kişiler için hayat kurtarıcı bir mobil uygulama. Sevgilinize sürpriz yapmak, arkadaşınızı şaşırtmak, hatanızı telafi etmek veyahut özel günleri kutlamak için hediye önerileri, tavsiyeler sunmakla kalmıyor; seçtiğiniz hediyeyi hızlı ve kolay ödeme imkanıyla sevdiklerinize ulaştırabiliyorsunuz. Hatta videolu bir mesaj gönderme şansına da sahipsiniz.

Özel günlerde sevdiklerinize hangi hediyeyi vereceğinizi düşünüyorsanız Jestiniyap uygulaması, Android telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken bir alışveriş uygulaması. Trend restoranların beğenilen menülerinden özenle seçilmiş tatlar, şehir turları, moda dünyasından en özel kıyafet ve aksesuarlar, teknoloji ürünleri, oteller… Saymakla bitmeyecek, birbirinden güzel hediye önerileri Jestiniyap uygulamasında.

Seçtiğiniz hediyeyi mesaj olarak not ve video formatında göndermenize de izin veren Jestiniyap, sadece sevgililer için değil; arkadaşlarına jest yapmayı seven herkesin kullanıma açık.

Erkan Calp

Jestiniyap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Jestiniyap, özel günlerde hediye seçme ve alma işini hızlandıran, kolaylaştıran bir iPhone uygulaması.

Jestiniyap, sevgiliniz, sevdikleriniz için özel günlerde hediye seçmekte zorlanıyorsanız tavsiye edeceğim bir mobil uygulama.

iPhone’unuza ücretsiz indirip üye olduktan sonra kullanabileceğiniz uygulamanın hediye önerileri, tavsiyeleri o kadar çeşitli ki hediye bulamama şansınız yok.

Arkadaşlarını şaşırtmayı seven, iş sebebiyle yurt dışında olup özel günleri kaçıran, kendini affettirmek için hangi hediyeyi alacağını bulamayan kişiler için harika bir iPhone uygulaması Jestiniyap. Yeme – içmeden moda tasarıma, sağlıklı yaşamdan teknolojiye pek çok kategoride listelenmiş yüzlerce hediyenin yer aldığı uygulamayla hediye gönderme şekli de değişik. Seçtiğiniz hediye jest yaptığınız kişinin telefonuna kısa mesaj olarak anında ulaşıyor. Mesajınızda not veya video ekleme şansına sahipsiniz. Dilerseniz jest çekleriyle hediyeyi kendisinin seçmesini de sağlayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.