Jewels Temple Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
269 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Jewels Temple Quest, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinde çalışan bir bulmaca oyunudur.

Jewels Temple Quest, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir tür bulmaca oyunudur. 

Springcomes Games'in hazırladığı ve piyasaya sunduğu Jewels Temple Quest, çok uzun yıllardır oynadığımız bir oyun türünü, kendilerine has yeniliklerle tekrar önümüze koyuyor. Aldığınız ilk bilgisayarda muhtemelen oynadığınız bu oyun türünde amacımız benzer taşları yan yana getirmek. Yan yana gelen taşlar bir anda patlıyorlar ve siz de puan alıyorsunuz. Böylece daha yüksek puan almaya çalışarak, bölümlerde ilerliyorsunuz.

Oyuna şöyle bir göz attığınızda, ben bu oyunu biliyorum diyebilirsiniz ve indirmek için tereddüt edebilirsiniz; ancak Jewels Temple Quest, kendine has güzel özelliklere sahip. Bunlardan ilki oyunun boyutunun bir hayli küçük olması. Android üzerinde 20MB gibi bir boyuta sahip olan oyun, içerisinde bir can sistemi barındırmıyor. Yani oyunu istediğiniz kadar uzun süre oynayabiliyor ve herhangi bir canın dolmasını beklemiyorsunuz. Bununla birlikte oyunun internet gereksinimi istemediğini de hatırlatalım. Her yerde internetsiz oynamalık bir oyun arıyorsanız, kesinlikle Jewels Temple Quest'e bakmalısınız.

Ramazan Tugay Kahraman

Jewels Temple Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
45.5 MB DOSYA BOYUTU

Jewels Temple Quest, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen küçük boyutlu bir bulmaca oyunudur.

Jewels Temple Quest, iPhone ve iPad'ler üzerinden oynanabilen kendine has oynanışı ve güzel ek özellikleri olan bir bulmaca oyunudur.

Springcomes Games tarafından geliştirilen bulmaca oyunu Jewels Temple Quest, alışılagelmiş bir bulmaca türünü kendine göre yorumluyor ve bunların yanına kullanıcıların çok hoşuna gidecek özellikler eklemeyi de başarıyor. Oyundaki temel amacımız aynı renk mücevherleri yan yana getirmek. Bu taşların nek adarı yan yana gelirse o kadar fazla puan alıyorsunuz ve bölümü geçmeniz o kadar kolaylaşıyor. 

Oyunun ilgi çeken özelliklerinden biri ise küçük boyutlu olması. iPhone ve iPad'ler üzerindne 45MB gibi bir boyutla elde edilebilecek olan oyun, tablet ekranları için de destek vermesiyle her platformda oynanabilir olabiliyor. Tüm bunlarla birlikte oyunun internet bağlantısı gerektirmediğini de hatırlatalım. Yani oyunu indirdikten sonra dağ başından, tünellere kadar her yerde oyunu rahatlıkla oynamanız mümkün. Bu türü seviyorsanız, kesinlikle denemeniz gereken oyunların başında gelen Jewels Temple Quest ile ilgili daha fazla bilgi almak için ise hemen aşağıda duran videoyu izleyebilirsiniz:

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jewels Saga

    Jewels Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en eğlenceli zeka ve bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Jewels Star

    Jewels Star, Andorid işletim sistemine sahip mobil cihazınız üzerinden oynayabileceğiniz bir zeka ve bulmaca oyunudur.
  • Jewels Deluxe

    Jewels Deluxe, her seviyeden kullanıcıya hitap eden eğlenceli bir üçlü eşleştirme oyunu.
  • Jewels Pop

    Jewels Pop tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Jewels Puzzle

    Android için ücretsiz bir eşletirme oyunu arıyorsanız Jewels Puzzle sizi ziyadesiyle mutlu edecektir.
  • Jewels Star 3

    Jewels Star 3 renkli taşları bir araya getirerek yok etmeye çalıştığımız eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Jewels Time: Endlees match

    Kalabalık elmas bloklarından eşleştirmeler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Magic Temple

    Magic Temple, sahip olduğu mükemmel grafikler ile birlikte oyuncuların saatlerce eğlenmesini sağlayan ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.