Jigty Jelly

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Su altındaki renkli yaratıklarla eğlenceli eşleştirmeler yapacağınız kaliteli bir bulmaca oyunudur.

Denizin altındaki minik sevimli yaratıkları bir araya getirerek eşleştirmeler yapacağınız Jigty Jelly, mobil platformda bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan sürükleyici bir oyundur.

İlginç tasarımı ve eğlenceli eşleştirme bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, rengarenk minik karakterler ile sualtında çeşitli bulmacalar yaparak puan toplamak ve seviye atlayarak farklı bölümlere ulaşmaktır.

Sualtı macerasına katılarak sevimli yaratıkların aynı renge sahip olanlarını birleştirerek bulmacaları tamamlayabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Her karakteri birbiriyle eşleyerek bulmaca tahtasından silmeli ve bütün karakterleri temizleyerek yeni bulmaca platformlarının kilidini açmalısınız. Seviye atladıkça yeni sualtı manzaralarına erişebilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği ve stres giderici bölümleri ile bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda yeşil, pembe, kırmızı, mavi, sarı ve daha onlarca farklı renge sahip yaratık yer almaktadır. Yaratıkların üzerine basılı tutup dilediğiniz yöne savurabilir ve eşleştirmeleri yaparak puan toplayabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız Jigty Jelly ile sizde eşsiz bir deneyim yaşayabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Jigty Jelly

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
134.1 MB DOSYA BOYUTU

Su altındaki renkli yaratıklarla eğlenceli eşleştirmeler yapacağınız kaliteli bir bulmaca oyunudur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Jigty Jelly, renkli minik yaratıklar ile sualtı dünyasını keşfedeceğiniz ve eğlenceli eşleştirmeler yapacağınız kaliteli bir oyundur.

Rengarenk grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, sevimli yaratıkları birbirleriyle eşleştirerek zorlu bulmaca platformlarında mücadele etmek ve puan toplayarak seviye atlamaktır.

Aynı renkteki yaratıkları bir araya getirerek eşleştirmeleri başarıyla tamamlayabilir ve puanlara ulaşabilirsiniz. Sevimli yaratıkları birleştirmek için üzerlerine basılı tutup dilediğiniz yöne fırlatmanız yeterli olacaktır.

Bu sayede yaratıkları birbirleriyle buluşturarak yok edebilir ve bulmaca tahtasını temizleyerek yeni bölümlere geçebilirsiniz. Mavi, kırmızı, sarı, yeşil ve pembe renkteki minik yaratıklarla eğlenceli bulmacalar çözeceğiniz sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Bulmaca oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Jigty Jelly, rengarenk sualtı bulmacaları ile sıkılmadan oynayacağınız ve stres atacağınız sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jigty Jigsaw Puzzles

    Jigty Jigsaw Puzzle Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir yapboz oyunudur.
  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.