Join The Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Join The Dots, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Join The Dots, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda noktaları bağlayarak ilerliyor ve yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Join The Dots, beyaz noktaları birleştirerek ilerlediğiniz bir oyundur. Oyunda sadece beyaz dairelere dokunmalı ve kırmızı karelerden kaçınmalısınız. Son derece basit olan oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Ayrıca oyunda onlarca farklı tema kullanabiliyor ve dokunduğunuz noktaların görünümünü ve arkaplan rengini değiştirebiliyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşarak koleksiyonunuzu genişletebiliyor ve skor tablosunda üst sıralara çıkabiliyorsunuz. Becerilerinizi ve reflekslerinizi test edebileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın.

Join The Dots oyununda birbirinden zorlu sahneler sizleri bekliyor. Oyunda yapmanız gereken tek şey noktalara tıklamak ve yüksek puanlara ulaşmak. Bağımlılık yapıcı etkisiyle Join The Dots oyunu sizleri bekliyor.

Join The Dots oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Join The Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
60.7 MB DOSYA BOYUTU

Join The Dots, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Join The Dots, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Oyunda noktaları birleştirerek ilerliyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Noktaları birbirine bağlayarak ilerlediğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Join The Dots, farklı temaları ve basit oynanışıyla dikkat çekiyor. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Dikkatli olmanızı gerektiren oyunda noktalara dokunarak yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda farklı temalar kullanabiliyor ve oyuna renk katabiliyorsunuz. Online skor tablosuna isminizi yazdırarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Becerilerinizi ve reflekslerinizi test edebileceğiniz oyunu sakın kaçırmayın.

Basit bir oynanışa ve zorlu sahnelere sahip olan oyunda karelere dokunmamanız gerekiyor. Bağımlılık yapıcı etkisi bir hayli yüksek olan oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Join The Dots oyunu sizleri bekliyor.

Join The Dots oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Falling Dots Arcade

    Falling Dots Arcade, gittikçe hızlanan ve zorlaşan oynanış sunan refleks oyunu.
  • Boom Dots

    Boom Dots'ta üzerimize doğru gelen düşmanları doğru zamanlamayla alt etmeye çalışıyoruz.
  • The World of Dots

    The World of Dots, Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
  • Logic Dots

    Logic Dots, Android cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Loop Dots

    Loop Dots, renkli noktalara bağlamaya çalıştığınız ücretsiz bir Android oyunu.
  • Two Dots

    Two Dots, zekaya dayalı oyunlardan keyif alanların seveceği türden bir bulmaca oyunu.
  • Dots and Co

    Dots and Co, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Dots Heroes

    Dots Heroes eğlenceli bir mobil savaş oyunudur