Joom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
382 TOPLAM İNDİRME

2018'in en iyi alışveriş uygulaması

Joom, yüksek kalitede ürünleri uygun fiyata (ucuza) bulabileceğiniz mobil alışveriş uygulaması. Google tarafından 2018’in en iyi Android uygulamaları arasında gösterilen Joom, güvenilir satıcılardan 4 milyondan fazla ürüne ulaşma fırsatı sunuyor.

Joom, iyi kalitede ürünleri uygun fiyata sunmakla kalmıyor, satın aldığınız ürünleri kaydederek zevkinize daha çok hitap edecek ürün listesi oluşturuyor. Her hafta ürünlerde %80’e varan indirim fırsatları sunuyor. Giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, elektronik, ev ürünleri, oyuncak ve hediye kategorisinde milyonlarca ürün içeriyor. Hangi ürünü satın alırsanız alın Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo fırsatından yararlanıyorsunuz. %100 teslimat ve kalite garantisi veriyorlar. Ürün ulaşmaz, hasarlı ulaşır veya açıklamaya uymazsa paranızı iade ediyorlar. Satın alma, iade, teslimat vb. ile ilgili tüm sorularınız için de Türkçe müşteri desteği alıyorsunuz. Unutmadan, ürünlerin altındaki yorumlar o ürünü gerçekten satın alan kişilere ait. Dilerseniz ürünü aldıktan sonra da siz de yorum yazıp görüşünüzü paylaşabiliyorsunuz.

Joom Özellikleri:

  • Tüm ürünlerde Türkiye’nin tüm şehirlerine ücretsiz kargo
  • Diğer online mağazalara nazaran çok daha uygun fiyatlar
  • Para iadesi
  • Türkçe müşteri desteği
  • Gerçek müşterilerden yorum ve değerlendirmeler
Erkan Calp

Joom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
51.2 MB DOSYA BOYUTU

2018'in en iyi alışveriş uygulaması

Joom, 2018’in en iyi alışveriş uygulaması. Uygun fiyata kaliteli ürünler bulabileceğiniz, %100 güvenilir satıcılar ve ücretsiz kargo seçeneğiyle alışveriş yapabileceğiniz bir mobil uygulama. Giyim, ayakkabı, aksesuar, kozmetik, elektronik, ev ürünleri, oyuncak ve hediye kısaca her şey Joom’la mevcut.

Alışveriş yapmayı sevenlerin favori uygulamalarından Joom, kişinin baktığı ürünlere göre içeriğini güncelleyen diğer deyişle kişinin zevkine daha çok uyacak ürünleri listeleyen bir mobil alışveriş uygulaması. Ürünlerin fiyatları diğer online mağazalara göre çok daha ucuz. Her hafta da %80’e varan indirimler yapılıyor. Hangi ürünü alırsanız alın, ürünün fiyatı ne olursa olsun, Türkiye’nin tüm şehirlerine ücretsiz kargo fırsatı sunuluyor. Ürünü teslim alamaz, hasarlı çıkar ya da açıklamadan farklı bir ürünle karşılaşırsanız paranız iade ediliyor. Satın alma, iade, teslimat vb. ilişkin tüm sorularınız için de Türkçe müşteri desteği alıyorsunuz. Ürünlere gelen yorumlar da gerçekten ürünü alan, gerçek kişilere ait.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • Makro Market Sepeti

    Makro Market Sepeti ile marketlerde vakit kaybetmeden mobil cihazlarınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
  • Banggood

    Binlerce ürüne ulaşabileceğiniz bir alışveriş uygulaması
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Artıway

    Artıway uygulaması ile internetten yapacağınız alışverişlerden nakit para kazanabilirsiniz
  • Amazon Go

    Dünyanın en gelişmiş alışveriş teknolojisi ile tanışın.