Jump And Shoot!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Zıpla ve kötü adamları vur.

Jump And Shoot! oyununu Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Oyunda bir karaktere sahip oluyorsunuz ve isteğe bağlı olarak karakteri değiştirebiliyorsunuz. Ağır çekimde zıplarken aynı zamanda ateş etmeniz gerekmektedir. Amacınız da hedefte duran kişileri vurmaktır. Tam zamanında ateş ederseniz amacınıza ulaşmış olursunuz. Hedefiniz sadece bir kişiyle sınırlı değildir. Her bölümde mekan ve kişiler değişir fakat yapmanız gerekenler her zaman aynıdır. Leveli en iyi şekilde geçtiğinizde üç yıldız kazanıyorsunuz. Yıldızlarınızı biriktirerek üst seviyelere geçebilirsiniz. Doğru zamanlamalar yaparak eğlenmek istiyorsanız tam size göre bir oyun. Siz de kendi karakterinizi yaratıp oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Şimdiden herkese başarılar diliyorum.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

sedanur Bolat

Jump And Shoot!

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
277 MB DOSYA BOYUTU

Zıpla ve kötü adamları vur.

Jump And Shoot! oyununu iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sıradışı bir aksiyon oyunudur.

Oyunda bir karaktere sahip oluyorsunuz ve isteğe bağlı olarak karakteri değiştirebiliyorsunuz. Ağır çekimde çok farklı stillerde zıplarken aynı zamanda ateş etmeniz gerekmektedir. Amacınız da karşınızda duran kişileri vurmaktır. Tam zamanında ateş ederseniz amacınıza ulaşmış olursunuz. Hedefiniz sadece bir kişiyle sınırlı değildir. Her bölümde mekan ve kişiler değişir fakat yapmanız gereken hep aynıdır. Leveli en güzel şekilde geçtiğinizde üç yıldız kazanıyorsunuz. Yıldızlarınızı biriktirerek üst seviyelere geçebilirsiniz. Doğru zamanlamalar yaparak eğlenmek istiyorsanız tam size göre bir oyun. Siz de kendi karakterinizi yaratıp oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Şimdiden herkese başarılar diliyorum.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aim and Shoot

    En uygun silahı belirleyerek savaşa katıl.
  • Build and Shoot

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına dahil olacağız.
  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Shoot War: Professional Striker

    Shoot War: Professional Striker, bir komando olarak size verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot & Run: Western

    Shoot & Run: Western, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz vahşi batı oyunu.
  • Planetary Guard: Defender

    Planetary Guard: Defender aksiyon dozu yüksek bir shoot'em up oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Contra Returns

    Contra Returns, efsanevi yandan kaydırmalı shoot 'em up oyunu Contra'nın mobil sürümü. Contra Returns, Android Google Play'de!