JUMP360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

JUMP360, yerden metrelerce yükseğe zıplamaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.

JUMP360, Ketchapp gibi basit görselli sonsuz oynanış sunmasına rağmen bağımlılık yaratan oyunlar yapmayı başaran 111%’nin imzasını taşıyan zıplama oyunu. Oyunun adından tahmin edeceğiniz üzere karakterin 360 derece havada dönmesini sağlamanız gerekiyor puan toplayabilmek için. Android telefonunuzda oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız eğlenceli bir yapım.

Eski stil görselleriyle nostalji yaşatan JUMP360’da karakterinizi havada döndürerek puan almaya çalışıyorsunuz. Yerden metrelerce yükseğe zıplama yeteneğine sahipsiniz. İlk oynadığınızda şehrin en yüksek binalarını geçip bulutlara yükseliyorsunuz. Oyuna ısınınca dünyayı dıştan görmeye başlıyorsunuz. Oyun bu noktadan sonra zorlaşmaya başlıyor çünkü o kadar yükseliyorsunuz ki karakterinizi bir süre nokta şeklinde görüyorsunuz. Düştükçe kameranın yaklaşmasıyla dönme hareketini yapabiliyorsunuz.

Erkan Calp

JUMP360

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

JUMP360, havada 360 derece dönerek puan topladığınız zıplama oyunu.

JUMP360, yerden metrelerce yüksekte dönüşler yaparak ne kadar çılgın olduğunuzu gösterdiğiniz eğlence dozu yüksek bir mobil oyun. iOS platformunda da ücretsiz yerini alan 111% imzalı beceri oyununda yerden o kadar yükseliyorsunuz ki diğer gezegenlerle yüz yüze geliyorsunuz.

Görsellerine bakıp indirmekten vazgeçmenizi istemediğim yapımlardan biri JUMP360. iPad ile de uyumlu olan ancak iPhone’da oynanmak üzere tasarlandığını düşündüğüm oyunda puan toplamak için havada 360 derece dönüşler yapmanız gerekiyor. Yüksek binaların seviyesinde dönerek yere sağ salim inmek çok zor olmuyor ancak bulutların üzerine çıkıp dünyayı dışarıdan görme noktasına geldiğinizde kendinizi çok zor gördüğünüzden düz düşmeyi ayarlayamıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!