Jungle Adventures 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Renkli bir dünyaya dalacağız.

Mobil macera oyunları arasında yer alan Jungle Adventures 2 ücretsiz olarak oynanıyor.

Kaliteli grafiklere ve zengin içeriğe sahip olan mobil yapım da oyuncuları rengarenk bir oynanış atmosfer bekliyor. Görsel efektlerin şahane olduğu oyunda ormanın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız. Benzersiz tehlikelerle karşılaşacağımız yapımda bizleri eğlence dolu anlar bekliyor olacak.

Soluk soluğa oynayacağımız yapım da bir karakteri yönetecek ve ilerlmeye çalışacağız. Oyuncular karşılarına çıkan tehlikelerden yetenekleri ile sıyrılmaya çalışacaklar. Farklı temalara sahip olan mobil macera oyununda karşımıza çıkan meyveleri de toplamaya çalışacağız. Akıllı telefonumuzun ekranında yer alan butonlar yardımı ile sağa sola ve yukarı aşağı hareket edebileceğiz.

Buna ek olarak oyuncular hayvanlardan da yardım alabilecekler. Özellikle oyun içerisinde yer alan boğa adeta bizim en yakın arkadaşımız olacak ve ilerleyişimizi hızlandıracak. 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan başarılı yapım 4.4 gibi bir inceleme skor puanına da sahip.

Tamamen ücretsiz bir şekilde indirilip oynanan Jungle Adventures 2 adlı mobil macera oyunu Rendered Ideas tarafından geliştirildi ve yayınlandı. Dileyen oyuncular hemen indirip oyunun tadını çıkarabilirler.

Doğukan Çağlakpınar

Jungle Adventures 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
151.5 MB DOSYA BOYUTU

Eğlence dolu anlar bizleri bekliyor.

Rendered Ideas tarafından geliştirilen ve yayınlanan Jungle Adventures 2 ücretsiz bir macera oyunu olarak karşımıza çıktı.

Mobil platformda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan yapım zengin hikayesine ek olarak kusursuz grafiklere sahiptir. Ses efektleri ile desteklenen mobil yapım da oyuncular ormanın derinliklerine ilerleyecek ve karşılarına çıkan engellere takılmadan yollarına devam etmeye çalışacaklar.

Mobil macera oyunları arasında oldukça popüler olan Jungle Adventures 2, geniş kitlesi ile oldukça eğlenceli bir dönemi geride bıraktı. 4.4 gibi bir inceleme puanına sahip olan yapım da oyuncular benzersiz hayvanlar ile da karşılaşacaklar. Oyun içerisindeki amacımızdan da söz edecek olursak karşımıza çıkan engellere takılmadan ilerlemek olacak. Ancak oyuncular ilerlerken bir yandan da karşılarına çıkan meyveleri toplamaya çalışacaklar.

Eğlenceyi ve aksiyonu bir arada sunan geliştirici ekip oyunu en son 27 Ağustos 2018’de güncelledi. Güncelleme ile de çeşitli hatalar ortadan kaldırıldı. Dileyen oyuncular ücretsiz olarak oyunu indirip hemen tadını çıkarabilirler.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Jungle Adventures 3

    Jungle Adventures 3 ile macera kaldığı yerden devam ediyor
  • Jungle Monkey - Jungle World

    Sevimli bir maymunla muzları toplamaya çalışacağız.
  • Robin Hood Adventures

    İlerlemeye çalışacağız.
  • Super Cartoon Adventures

    Canavarları avlamaya çalışacağız.
  • Jungle Adventures

    Jungle Adventures, ücretsiz bir platform oyunu olarak öne çıkıyor ve oyunseverlere sürükleyici bir macera sunuyor.
  • Dice Mage 2

    Büyülü bir dünyaya gireceğiz.
  • Doomsday on Demand 2

    Mutantlara karşı savaşacağız.