Jungle Monkey - Jungle World

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli bir maymunla muzları toplamaya çalışacağız.

Mobil macera oyunları arasında yer alan Jungle Monkey - Jungle World ile ilerleyemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

KtGames imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Jungle Monkey - Jungle World oldukça renkli bir atmosfere sahip. Ormanın derinliklerinde yer alan bu oyunda oyuncular sevimli bir maymunu kontrol ederek onun engellere takılmadan muzları toplamasını sağlayacak. Koşu ve atlama oyunu olarak adından söz ettiren yapımda oyuncular harika görseller ile karşılaşıyorlar. Aksiyon ve gerilimden uzak eğlence dolu bir oynanışa sahip olan yapımda zengin bir içerik bizleri bekliyor.

40 farklı ve bir o kadar da zorlu seviyeye sahip olan oyunda tüm seviyeleri 3 yıldızla bitirmeye çalışacağız. Çeşitli tehlikeler ile karşılaşacağımız oyunda farklı hayvanlar ile de karşı karşıya geleceğiz. Oyun içerisinde ilerledikçe muzları da toplamaya çalışacağız. Oyuncular engellere takılmadan bu muzları toplayacak ve bölüm sonuna gitmeye çalışacaklar.

Ses efektler ile daha keyifli bir hale gelen yapım, mobil platformda tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Oyuncular Google Play üzerinden Jungle Monkey - Jungle World’ü indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirler.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Monkey Saga

    Jungle Monkey Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat bir o kadar da eğlenceli bir koşu ve zıplama oyunudur.
  • Jungle Horse 3D World Run

    Jungle Horse 3D World Run, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir macera oyunudur.
  • Super Jungle World

    Super Jungle World, çocukluğumuzun oyunu Mario ile bire bir aynı şekilde gleiştirilen fakat ufak tasarım değişiklikleri olan eğlenceli bir Android macera oyunu.
  • Jungle Adventures 2

    Renkli bir dünyaya dalacağız.
  • Jungle Monkey 2

    Jungle Monkey 2, ücretsiz olarak sunulan bir platform oyunu.
  • Jungle Monkey Run

    Jungle Monkey Run platform tarzı koşu oyunlarından keyif alan herkesin denemek isteyeceği türden bir oyun.
  • Jungle Monkey Kong

    Jungle Monkey Kong'ta muzları toplamaya çalışan bir maymuna yardım etme görevini üstleniyoruz.
  • Jungle Monkey

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Jungle Monkey'de ormanda yolunu bulmaya çalışan bir maymuna rehberlik ediyor ve altın paraları toplamasını sağlıyoruz.