Jungle Monkey Kong

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,779 TOPLAM İNDİRME

Jungle Monkey Kong'ta muzları toplamaya çalışan bir maymuna yardım etme görevini üstleniyoruz.

Jungle Monkey Kong tamamen ücretsiz olarak Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon dolu bir platform oyunu. Keyifli bir oyun deneyimi sunan Jungle Monkey Kong'da ormandaki muzları toplamaya çalışan bir gorilin kontrolünü ele alıyoruz.

Elbette oyundaki tek amacımız muzları toplamak değil. Uzun maceramız esnasında karşımıza çeşitli engeller de çıkıyor. Bu engellerden başarılı bir şekilde sıyrılmalı ve muzları toplmaya devam etmeliyiz. Bu tarz oyunlarda karşılaştığımız artan zorluk seviyesi Jungle Monkey Kong'ta da aynen uygulanmış. İlk birkaç bölümde hem kontrollere hem de genel yapıya alışmaya çalışıyoruz. Sonraki bölümler ise gerçekten yeteneklerimizi test etmek için tasarlanmış gibiler.

Oyunda görev yapan grafikler mobil bir oyundan beklediğimiz kalitenin yukarısında seyrediyor. Çizgi film atmosfeirne sahip olsalar bile oyunda bir kalite havası hakim. Modellemeler ve çevre tasarımları üzerinde bir emek olduğunu hissediyoruz. Buna ek olarak görevini olması gerektiği gibi getiren kontrol mekanizmasını ekleyince, ortaya güzel bir karışım çıkıyor. Eğer platform oyunları ilgi alanınıza giriyorsa Jungle Monkey Kong denemeniz gerekenler arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jungle Monkey 2

    Jungle Monkey 2, ücretsiz olarak sunulan bir platform oyunu.
  • Jungle Monkey Run

    Jungle Monkey Run platform tarzı koşu oyunlarından keyif alan herkesin denemek isteyeceği türden bir oyun.
  • Jungle Monkey Saga

    Jungle Monkey Saga, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz basit fakat bir o kadar da eğlenceli bir koşu ve zıplama oyunudur.
  • Jungle Monkey

    Keyifli bir oyun olarak karşımıza çıkan Jungle Monkey'de ormanda yolunu bulmaya çalışan bir maymuna rehberlik ediyor ve altın paraları toplamasını sağlıyoruz.
  • Jungle Monkey - Jungle World

    Sevimli bir maymunla muzları toplamaya çalışacağız.
  • Chhota Bheem Jungle Run

    Chhota Bheem Jungle Run, karakterinizle birlikte en uzun mesafeye gitmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunu.
  • Rayman Jungle Run

    Rayman Jungle Run, Android telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz en heyecanllı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Jungle Sniper Hunting 2015

    Jungle Sniper Hunting 2015, gerçeğe yakın sayılacak şekilde tasarlanan bir ormanda avlanarak stres atabileceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.