Just Trap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Just Trap, yaratıklara tuzak kurduğunuz aksiyon dozu yüksek Android oyunu.

Just Trap, hızlı tempolu oyunlardan keyif alan her yaştan oyuncuyu kendisine bağlamayı başarıyor. Bağımsız geliştiricilerin de Android platformuna kaliteli oyunlar çıkardığının en iyi örneklerinden biri. Canavarlardan kaçma mücadelesi veren küçük sevimli bir kıza yardımcı olduğumuz oyun dur durak bilmiyor; aksiyonun dibine vuruyoruz.

Animasyon filmlerini anımsatan yüksek kalitede görseller sunan oyunda görevimiz küçük kızı yaratıkların saldırısından korumak. Oldukça dar bir haritada oradan oraya koşan karakterimize yardımcı olmak için canavarları tuzakların olduğu noktaya çekmemiz gerekiyor. Çukur, dev kalem, elektrikli tel ve daha nice yaratıkları tem hamlede bitiren tuzak mevcut. Yaratıkları bu bölgelere denk getirmek elbette kolay olmuyor ancak imkansız bir oynanış ta hüküm sürmüyor.

Şu an için harita ve seviye sayısını az bulduğum oyun tek dokunuş kontrol sistemine sahip. Dolayısıyla küçük ekranlı telefon kullanıcı iseniz bile rahatlıkla, keyif alarak oynayabilirsiniz.

Erkan Calp

Just Trap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
192 MB DOSYA BOYUTU

Just Trap, canavarlara tuzak kurarak ilerlediğiniz aksiyon yüklü iOS oyunu.

Just Trap, animasyon film stili görsellere sahip aksiyonun hiç dinmediği canavar öldürme oyunu. Yaratıklardan kaçmakta olan küçük kıza yardımcı olduğumuz oyunda hiç ara vermiyoruz. Oldukça dar bir alanda oradan oraya koşturarak canavarları tuzaklara çekmeye çalışıyoruz.

iPhone ve iPad’inizde hızlı tempolu oyunlara yer veriyorsanız Just Trap ile keyifli saatler geçireceğinize eminim. Oyunda görevimiz küçük kıza saldırmakta olan yaratıkları öldürmek. Küçük kızın etrafını saran farklı türde canavarları ortadan kaldırmak için tek şansımız onları kurulmuş tuzaklara çekmek. Elektrikli tellerden çukura onlarca tuzağa düşmelerini sağlamak elbette çaba istiyor. Hem haritanın dar olması hem de canavarların bir olup saldırması işimizi zorlaştırıyor.

50 seviye sonrası sonsuz meydan okuma modunu oynamamıza izin veren aksiyon oyununun tek beğenmediğim yanı haritaların ve bölümlerin azlığı oldu. İlerleyen güncellemelerle yeni haritalar, bölümler eklenecekmiş sözünü geliştiriciden aldık ancak şu haliyle tadı damakta bırakıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRAP DA GANG

    Trap da Gang, Android için geliştirilen bir aksiyon oyunudur.
  • Skylanders Trap Team

    Skylanders Trap Team konsol kalitesinde oyun tecrübesini mobil cihazlara taşıyor
  • Trap Labs

    Harika deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Color Trap

    Color Trap, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz dikkat gerektiren bir beceri oyunudur.
  • Trap Balls

    Trap Balls, topları tuzağa doğru sürükleyerek hepsini bir araya getirmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Just Shout

    Just Shout, gerçek anlamda aksiyon oyunu oynamak isteyenler için ücretsiz ve heyecan verici bir Android aksiyon oyunu.
  • Just Bones

    Just Bones, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.