Juventus Fantasy Manager 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Juventus Fantasy Manager 2015 kendi takımınızı yönettiğiniz bir mobil menajerlik oyunudur

Juventus Fantasy Manager 2015 oyunculara Avrupa liglerinin yıldız takımı Juventus'u idare ederek şampiyonluk peşinde koşma imkanı veren bir mobil menajerlik oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunu olan Juventus Fantasy Manager 2015'de takımımızdaki oyuncularla sözleşme imzalıyoruz ve sonrasında takımımızı maçlara çıkmaya hazır hale getiriyoruz. Pirlo, Tevez, Buffon, Marchisio, Pogba ve Evra gibi yıldız futbolcuların yer aldığı oyunda bu oyunculara dünya çapından transferler yaparak yenilerini ekleyebiliyor ve takımımızı güçlendirebiliyoruz.

Juventus Fantasy Manager 2015'de takımımızdaki oyuncuların performansını artırmak bizim elimizde. Oyuncularımıza antrenmanlar yaptırtarak yetenek seviyelerini yükseltebiliyor ve onları daha etkili birer oyuncu haline getirebiliyoruz. Bu sayede dünyanın en güçlü takımlarıyla baş edebilir bir takım oluşturuyoruz.

Juventus Fantasy Manager 2015'de oyunu tek başınıza oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza birlikte veya diğer oyunculara karşı da oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Juventus Fantasy Manager 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Juventus Fantasy Manager 2015 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil menajerlik oyunudur

Juventus Fantasy Manager 2015 oyunculara bir takım yönetmenin ne kadar güç bir iş olduğunu uygulamalı olarak gösteren bir mobil menajerlik oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Juventus Fantasy Manager 2015'de şampiyonluğa giden takım yönetme tecrübemize takımımızdaki oyuncularla sözleşme imzalayarak başlıyoruz. Bu adımdan sonra ise takımımızın her detayıyla ilgilenmek bize düşüyor. Pirlo, Tevez, Buffon, Marchisio, Pogba ve Evra gibi Juventus yıldızlarının yanısıra dünya çapındaki liglerde faaliyet gösteren diğer yıldız oyuncuları takımımıza transfer edebiliyor ve ideal 11'imizi oluşturabiliyoruz. Bu oyuncuların her birinin yetenekleri gerçekçi istatistiklerle oyuna yansıtılıyor. Oyuncularımıza antrenman yaptırarak onların yeteneklerini daha da ileriye taşıyabiliyor ve takımımızı daha güçlü hale getirebiliyoruz.

Juventus Fantasy Manager 2015'de takımımız maçlara çıkmadan önce ilk 11'i, sahada nasıl bir oyun oynanacağını ve taktikleri belirliyoruz. Bu seçimlerimiz maçlarda galip veya mağlup olacağımızı belirliyor. Eğer maç öncesinde iyi hazırlanırsak, oyuncularımızı formda tutarsak bu çalışmalarımız meyvelerini maçlar esnasında gösteriyor. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabiliyorsunuz, dilerseniz arkdaşlarınızın desteğini alabiliyor veya diğer oyunculara karşı maça çıkabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fantasy Manager Football 2015

    Futbolda kulüp yönetimi konusunda birçok işi uygulayabildiğiniz ücretsiz bir Futbol Menajerlik oyunu.
  • Besiktas JK Fantasy Manager'15

    Besiktas JK Fantasy Manager'15 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager Handheld 2015

    Football Manager Handheld 2015 detaylı bir futbol simülasyonudur
  • Soccer Manager 2015

    Soccer Manager 2015 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager Classic 2015

    Football Manager Classic 2015, futbol oyunlarına ilgi duyanların mutlaka denemesi gereken yapımlardan biri.
  • NBA General Manager 2015

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basketbol oyunudur.
  • Draft Rivals: Fantasy Baseball

    Draft Rivals: Fantasy Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.