Kahve Dünyası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
413 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Kahve Dünyası şubelerinde yapacağınız alışverişlerden puan kazanarak, bu puanları ödüle çevirebilirsiniz.

Kahve Dünyası uygulamasını kullanarak, Kahve Dünyası şubelerinden yapacağınız alışverişlerden ödül puanlar ve hediye kahveler kazanabilirsiniz.

Türkiye’de birçok şehirde hizmet veren ünlü kahve zinciri Kahve Dünyası, aynı adı taşıyan uygulamasıyla müşterilerine küçük hediyeler veriyor. 170’den fazla mağazadan yapacağınız alışverişlerinizi hediye kahve ve ödül puanlara dönüştüren uygulamada, alışverişlerinizin hareketlerini de inceleyebiliyorsunuz. Ödül puanlara Çekirdek ismini veren uygulamada, her çekirdek 1 TL değerini taşıyor. Bunları biriktirerek, Kahve Dünyası mağazalarında para gibi kullanabiliyorsunuz.

Aldığınız kahvelerden damgalar kazanarak, 6 damga ile 1 adet kahve alabileceğiniz uygulamada çekirdek ve damga kazanabilmek için QR kodunu kasada okutmanız gerekiyor. Size özel indirimler sunan, Kahve Dünyası şubelerine yol tarifi, mağazaların menüleri, oturma planları, otopark ve internet erişim durumu gibi bilgilerini de inceleyebileceğiniz Kahve Dünyası uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Kahve Dünyası

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
107.9 MB DOSYA BOYUTU

Kahve Dünyası uygulaması üzerinden yaptığınız alışverişlerden puan kazanabilir ve bunları harcayabilirsiniz.

Kahve Dünyası uygulaması ile iOS işletim sistemli cihazlarınızdan, hediye puan ve kahvelerinizi harcayabilirsiniz.

Kahve Dünyası mağazalarından yapacağınız alışverişlerden puan ve hediye kahve kazanabileceğiniz Kahve Dünyası uygulamasında, kazandığınız ödülleri dilediğiniz gibi harcayabilmeniz de mümkün. Bunun yanında, uzaktan kahve sipariş sistemini de sizlere sunan Kahve Dünyası uygulamasında, seçtiğiniz mağaza ve ürünleri sepetinize ekleyerek mağazada sipariş numarasıyla teslim alabiliyorsunuz.

Her alışverişinizden ödül puan ve çekirdek toplayabileceğiniz ve hem mağazadan hem de uygulama üzerinden harcayabileceğiniz Kahve Dünyası uygulamasında, size en yakın mağazalar için yol tarifi de alabiliyorsunuz. Ayrıca, size özel sunulan kampanyalardan da anında haberdar olabilirsiniz. Eğer siz de kahve içmeden duramayanlardansanız, Kahve Dünyası uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirerek kahve keyfinizi ödüllerle taçlandırabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • Makro Market Sepeti

    Makro Market Sepeti ile marketlerde vakit kaybetmeden mobil cihazlarınız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.
  • Joom

    2018'in en iyi alışveriş uygulaması
  • Banggood

    Binlerce ürüne ulaşabileceğiniz bir alışveriş uygulaması
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Artıway

    Artıway uygulaması ile internetten yapacağınız alışverişlerden nakit para kazanabilirsiniz