Kahve Falı Baktır

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
347 TOPLAM İNDİRME

Kahve fincanlarınızın fotoğrafını göndererek gerçek falcılara yorumlatabilirsiniz.

Android cihazlarınızdan kahve fincanlarınızın fotoğrafını çekip, gerçek falcılara ücretsiz kahve falı baktırabilirsiniz.

Modanium.com’da kurulan ve kahve falınıza baktırabileceğiniz sistemde, ister telefonunuzdan isterseniz de bilgisayarınızdan kahve fincanınızın görüntülerini falcılara gönderebiliyorsunuz.  Falınız 5 dakika içerisinde size özel yorumlanarak tarafınıza gönderiliyor ve siz de kahvenizin keyfini çıkarabiliyorsunuz.  Kahve falınızı yorumlatmak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Uygulama içinde yer alan Resimleri Seç bölümünü kullanarak fincanınızın görüntülerini yüklüyor ve isminizi yazdıktan sonra Falımda ne var? Butonuna basıyorsunuz. Bu adımdan sonra size sadece beklemek kalıyor.

Kahve içtikten sonra fal bakan birini bulma arayışına son veren Kahve Falı Baktır uygulamasıyla, her an her yerde kahve falınızı yorumlatabilirsiniz. Fala inanmayıp, falsız da kalmam diyorsanız bu ücretsiz uygulamayı mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kahve Falı Sözlüğü

    Kahve falında gördüğünüz nesnelerin ne anlama geldiğini merak ediyorsanız Kahve Falı Sözlüğü uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Falcı İkizler

    Falcı İkizler uygulamasını kullanarak kahve falınıza baktırabiliyorsunuz.
  • Falzade

    Falzade uygulamasında kahve fallarınızı hızlı ve kolay bir şekilde yorumlatabilirsiniz.
  • Kazanova

    Kazanova uygulamasıyla kahvenizi içtikten sonra falınızı farklı yorumculara baktırabilirsiniz.
  • FaldanAdam

    FaldanAdam uygulamasında reklamsız ve ücretsiz olarak kahve falınızı yorumlatabilirsiniz.
  • Hürrem ile Kahve Falı

    Hürrem ile Kahve Falı uygulaması, kahve fincanlarınızın fotoğraflarını göndererek falınızı yorumlatabileceğiniz başarılı bir uygulama.
  • Kahve Falı Yorumları

    Kahve falına nasıl bakıldığını merak ediyorsanız, Kahve Falı Yorumları uygulamasıyla konuya tam anlamıyla hakim olabileceğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Ben Demiştim Fal

    Ben Demiştim Fal Android uygulamasını indirin, Telefondan kahve falınıza baktırın.