KapGel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

KapGel verdiğiniz siparişleri evinize ya da iş yerinize ulaştıran bir servistir

KapGel kullanıcılara evden veya iş yerlerinden çıkmadan alışveriş yapabilme ve bu alışverişlerin bulundukları yere ulaştırılmasını sağlayabilme imkanı veren bir eve servis uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz KapGel temel olarak acil ihtiyaçlarınızı siz meşgulken ayağınıza getirtebilmenizi mümkün kılıyor. KapGel servisi şu an sadece İstanbul içinde belli yerlerde hizmet vermekte. Ataşehir, Beyoğlu, Beşiktaş, Kadıköy, Sarıyer ve Şişli ilçelerinde hizmet veren KapGel'de bu bölgelerin genişletilmesi ve servisin diğer illere de yayılması planlanıyor. KapGel servisinin bulunduğunuz bölgede hizmet verebilmesi için uygulamayı indirip ilçenizde başlaması için oy verebiliyorsunuz.

KapGel uygulaması içerisinde sipariş verebileceğiniz ürünler kategoriler altında toplanıyor. Yemek, kahve, market, alışveriş, teknoloji gibi kategorilerin altından istediğiniz ürünü seçip sipariş veriyorsunuz ve KapGel kuryeleri bu siparişleri adresinize ulaştırıyor. KapGel'in siparişlerinizi ulaştırma süresi ise 1 saat.Siparişlerinizin durumunu uygulama içinden kontrol edebilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

KapGel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

KapGel iPhone uygulaması ile dışarıya servis yapmayan iş yerlerinden istediğiniz ürünü kapınıza kadar getirtebiliyorsunuz.

KapGel, internet üzerinden sıklıkla alışveriş yapıyorsanız iPhone’unuzdan eksik olmaması gereken bir uygulama. Dışarıya servisi olmayan yerlerden seçtiğiniz ürünleri sizin yerinize satın alarak iş veya ev adrenize getiren harika bir servis.

İnternet üzerinde alışveriş yaparken sadece mağazadan satın alınabilen diğer bir deyişle eve teslim etme hizmeti sunmayan sitelerle kesinlikle karşılaşmışsınızdır. Beğendiğiniz ürünü mağazadan satın alacak zamanınız, enerjiniz yoksa zorlukla bulduğunuz o üründen vazgeçmek durumunda kalırsınız. KapGel, bu sorunu yaşayanlara hizmet veren bir site ve iPhone kullanıcılarına özel hazırladıkları uygulamaları da var.

Evlere servis yapmayan mekanlardan istediğiniz ürünü sizin için kapınıza kadar getirten bir iş modeli olan Postmates sadece yurt dışında değil, ülkemizde de kullanılmakta. KapGel de bunlardan biri. iPhone’unuza ücretsiz indirebileceğiniz uygulama ile teknolojiden modaya, yemekten alışverişe farklı kategorilere giren ürünlerden seçim yapma, kapınıza getirtme şansına sahipsiniz. Tabii ki KapGel, seçtiğiniz ürünü temin etme ve adresinize kadar ulaştırma işini ücretsiz yapmıyor. Seçtiğiniz ürün ne olursa olsun hizmet bedeli altında ek 4.99 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Bunun dışında bir şey ödemediğinizi ayrıca belirteyim.

Şu anda 500’e yakın dükkan ve 5000’e yakın ürün seçeneği ile İstanbul’da belli noktalarda hizmet veren KapGel’in iPhone uygulaması üzerinden hafta içi her gün ve Cumartesi 20.00’a kadar sipariş verebiliyorsunuz. Unutmadan uygulamayı kullanabilmek için Facebook hesabınızla veya mail adresinizle bir üyelik oluşturmanız gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.