Kapi Hospital Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Hastanede insanları tedavi edeceğiz.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Kapi Hospital Tower ile eğlenceli anlar bizleri bekliyor olacak.

Birbirinden farklı şikayetler ile karşımıza çıkan insanları tedavi edeceğimiz yapımda yeni tecrübeler edinerek iyi doktor olmaya çalışacağız. Büyük bir hastaneyi de yöneteceğimiz oyunda insanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacak ve onları eskisi gibi sağlıklı günlerine döndürmeye çalışacağız.

Basit arayüzlere ve kullanıcı dostu içeriklere sahip olan yapımda grafik açıları da oldukça başarılı bir yapıda karşımıza çıktı. Tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan yapımda aksiyon ve gerilimden ziyade eğlenceli anlara tanıklık edeceğiz.

Şuanada kadar 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, kitlesini artırmaya devam ederken aldığı güncellemeler ile de daha geniş bir yapıya kavuşmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Kapi Hospital Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
184.4 MB DOSYA BOYUTU

Hastanede insanları tedavi edeceğiz.

Mobil oyunculara tamamen ücretsiz olarak sunulan Kapi Hospital Tower klasik oyunlar arasında yer alıyor. Bir hastaneyi işletmeye çalışacağımız oyunda insanların hastalıklarını ve şikayetlerini tedavi etmeye çalışacağız.

Rengarenk bir yapıda oyunculara sunulan Kapi Hospital Tower ile hastanemize birbirinden farklı hastalıklara sahip olan insanlar gelecek. Bizden istenilen ise bu insanları eski sağlıklarına yeniden kavuşturarak onları mutlu yaşamlarına geri döndürmek olacak.

Özelleştirme seçeneklerinin de yer aldığı oyunda hastane üzerinde dilediğimiz değişikliği yapabileceğiz. Farklı seviyede hastalıklarında karşımıza çıkacağı oyunda tecrübe de edinecek ve iyi bir doktor olma yolunda da ilerleyeceğiz.

İki farklı mobil platformda yayınlandığı günden bu yana 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan mobil klasik oyunu, güncellemeler de almaya devam edecek.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pancake Tower

    Krepleri üst üste dizmeye çalışacağız.
  • Tower Fall: Addictive action

    Küp yığınlarından oluşan kulelerde ilerleyerek çeşitli ödüller kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Pepi Hospital

    Hastaları tedavi etmeye çalışacağız.
  • PLAYMOBIL Children's Hospital

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Hospital Dash

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • Dream Hospital

    Mobil platformda hastane yöneteceğiz.
  • Idle Hospital Tycoon

    Kendi hastanenizi yöneterek hastaları tedavi edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Yasa Pets Hospital

    Büyük bir hastanede çalışarak sevimli kedi ve tavşanları tedavi edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.