Karthulhu

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli yarışlara katılacağız.

Android yarış oyunları arasında yer alan Karthulhu ücretsiz olarak oyunculara sunuldu.

Orta dereceli içeriklere ve grafiklere sahip olarak karşımıza çıkan oyunda basit arayüzler ve kolay kontroller bulunuyor. 5 Ağustos’da oyun dünyasına giriş yapan mobil yarış oyunu Afrodude Works Games imzası ile geliştirildi ve yayınlandı. Sadece Android platformuna özgü olarak geliştirilen yapım ücretsiz olarak yayınlandı. 

Yerel çok oyuncu desteğine de sahip olan oyun da çeşitli turnuvalar yer alıyor. Oyuncular bu turnuvalarda yeteneklerini sergileyebiliyor ve eğlence dolu yarışlara dahil olabiliyorlar. Birbirinden farklı karakterlerin de yer aldığı oyunda 4 farklı yarış modu yer alıyor. Basit kontroller ile oyuncuların karşısına çıkan mobil yarış oyunu renkleri bakımından soluk bir yapıdadır. 

Ekranda bulunan joyisticler yardımı ile oynayacağımız yapım keyifli ve sevimli içeriklere sahiptir. Oyunculara rekabetten çok eğlence atmosferi sunan Karthulhu, farklı yarış türlerine de ev sahipliği yapmaktadır. 
 

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Slippery Slides

    Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.
  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • MiniBikers

    Basit kontrollere sahip bir motosiklet yarış dünyasına giriş yapacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Death Moto 5

    Zorlu parkurlarda eğlenceli motosiklet yarışları yapabileceğiniz, enfes bir yarış oyunudur.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?