Kaskopilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
321 TOPLAM İNDİRME

Kaskopilot, siz araba kullanırken sürüşünüzü takip ederek değerlendirme sonucunda size puan veren ücretsiz bir Android sürüş takip uygulaması.

Kaskopilot, Groupama Sigorta ile arabalarına kasko yapan kişilerin kullanabileceği ve kullandıkça aktif kaskoları üzerinde indirim kazanabileceği bir sürüş takibi uygulaması.

Android telefonlarınızdaki GPS yardımıyla sürüşünüzü takip eden uygulama, gittiğiniz mesafe, ortalama hızınız ve seyahat haritanız gibi bilgileri görüntülemenizi sağlamanın dışında aynı zamanda sürüşünüze göre size 5 üzerinden bir puan veriyor.

Daha doğru şekilde araba kullanmaya teşvik eden uygulama sayesinde zamanla araba kullanımınızı değiştirebiliyorsunuz çünkü herkesin mükemmel bir şoför olduğunuz Türkiye'de 5 puan alamadığınızda ya siniriniz bozuluyor ya da uygulamayı kötülemeye başlıyorsunuz :)

Oldukça güzel çalışan ve sürüşlerinizi takip ederek analiz sonucunda puan veren uygulama yaptığınız ani hızlanma ve frenlerden puan kırabiliyor. Fakat uygulamadan yüksek puan almak için gerçekten hızlanmanız ya da ani fren yapmanız gereken durumlarda bunu yapmaktan kaçınmayın. Fakat gereksiz olduğunu düşünüyorsanız 2 - 3 saniye kazanmak için hızlanmanıza ve sonrasında ani fren yapmanız hiç gerek yok.

Yazının başında söylediğim indirimler ile Groupama müşterisi olan şoförlere uygulama kullanımını teşvik amacıyla verilen indirimler de şüphesiz Android kullanıcılarının en seveceği özellik diyebilirim. Uygulamayı ücretsiz olarak indirip yükledikten sonra ilk göreviniz ile kullanmaya başlıyorsunuz. İlk göreviniz ise 400 KM'lik mesafeyi uygulamayı kullanırken katetmek. Bu mesafe tamamlandığında koşulsuz olarak aktif kasko poliçeniz üzerinden yüzde 10'lukj bir indirim sağlayarak ermiş olduğunuz parayı geri alıyorsunuz. İlk görev tamamlandıktan sonra ikinci görev başlıyor. Bu görevde ise 90 gün içerisinde uygulamayı kullanarak 45 seyahat tamamlamanız gerekiyor. Kilometre sınırı olmayan ikinci görevi başarı ile tamamlayabilirseniz, sürüşlerden aldığınız puanlara göre yüzde 15'e varan indirim daha kazanıyorsunuz. İlk 2 görev ile birlikte yüzde 25'e varan indirim kazanma fırsatının kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum.

İlk 2 görevden sonra ise 3. göreviniz ise sınırsız süreli olarak uygulamayı kullanmaya devam ederek bir sonraki kasko poliçeniz üzerinde sürüş puanlarınıza göre indirim yakalama fırsatı. Yani ilk 2 görev tamamlandıktan sonra uygulamayı yapacağınız yolculuklarda kullanmaya devam ederseniz, sürüşlerden aldığınız puanlara göre bir sonraki kaskonuzda makul oranlarda indirim kazanabiliyorsunuz.

Özellikle hızlı ve öfkeli sürücülerin biraz daha sakin araç kullanmasını sağlayan uygulamayı Groupama Sigorta'dan kasko yaptıran herkes kullanabiliyor. Uygulamasının Android versiyonunu ücretsiz olarak indirip bir an önce kullanmaya başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Kaskopilot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Kaskopilot, Groupama Sigorta'da araç kaskosu yaptıranların iPhone ve iPad'leri üzerinde kullanarak indirim kazanabileceği bir iOS sürüş takip uygulaması.

Kaskopilot, hem Android hem de iOS versiyonu bulunan ve Groupama Sigorta'nın araç kaskosu yaptıran müşterilerine ücretsiz olarak sunulan bir sürüş takip uygulaması.

Peki nedir bu sürüş takibi? Kaskopilot uygulaması eğer araba kullanırken açarsanız yapacağınız sürüşü takip ederek tüm detayları kaydeden ve sürüş kalitenize göre size 5 üzerinden bir puan veren hem yararlı hem de kazançlı bir uygulama.

Sadece Groupama ile araç kaskosu yaptıran kişilerin yararlanabildiği uygulama sayesinde arama sürme alışkanlıklarınızı zamanla düzelterek daha sakin ve doğru sürüşler yapmaya başlıyorsunuz.

Uygulamayı indirip kayıt işlemini tamamladıktan sonra tek yapmanız gereken her sürüşünüzden önce uygulamayı açaral sürüşü başlatmanız.

Sürüşünüz ile ilgili toplam süre, ortalama hız, mesafe ve seyahat haritası gibi bilgileri sürüş sonunda size sunan uygulama sürüşünüzde yapmış olduğunuz hareketlere göre bir de değerlendirme yaparak puan veriyor. Eğer sürekli düşük puanlar alıyorsanız, değiştirmeniz gereken sürüş alışkanlıklarınızın olduğunu bilmeniz gerekiyor.

Peki bu uygulama bana sadece sürüş alışkanlığı düzeltme şansı mı sunuyor derseniz tabiki hayır. Uygulamanın en can alıcı noktası, kullanımı ile birlikte elde edeceğiniz indirimler. aktif kasko poliçeniz üzerinden uygulanan indirimler, uygulama üzerindeki görevleri tamamlarsanız direkt olarak size geri iade ediliyor.

Kaskopilot üzerinde bulunan 3 görev size toplamda aktif kasko poliçeniz üzerinden yüzde 25 ve bir sonraki sene yaptıracağınız kasko poliçesi içinde sürüş kalitenize göre belirlenecek olan bir indirim sağlıyor.

İlk görev uygulamayı kullanarak 400 Km mesafe gitmek. Bu 400 KM'yi dilediğiniz kadar sürüş toplamında elde etmeniz sonucunda yüzde 10'luk indirim kazanıyorsunuz. İlk görevde uygulamanın size verdiği puanlar herhangi bir sonucu etkilemiyor fakat ilk görevden sonra gelen 90 günde 45 seyahat tamamlama görevine aldığınız sürüş puanlarına göre yüzde 15'e varan ikinci bir indirim daha kazanıyorsunuz. Yani ilk görevden sonra uygulama açık şekilde araç kullanırken hem trafik kurallarına biraz daha dikkat etmeli hem de daha dikkatli sürüş gerçekleştirmelisiniz. Bu görev de tamamlandıktan sonra sınırsız süreli olarak son göreviniz veriliyor. Üçüncü ve son görevde ise amacınız yapacağınız sürüşlerde maksimum puan almaya çalışarak bir sonraki sene yaptıracağınız Groupama kasko poliçesi için güzel bir indirim kapmak. Eğer gerçekten başarılı bir şoförseniz, çok makul oranlarda indirim elde edebilirsiniz.

Hem sürüş bilgilerini görmek, hem daha dikkatli bir şoför olmak hem de indirim fırsatlarından yararlanmak için Grpupama'nın müşterilerine sunduğu bu eşsiz fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederek uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz indirip bir an önce kullanmaya başlamanızı öneriyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.