Kelime Avı 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
764 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Avı 2 mobilc ihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Wordz 2 ya da Türkçe adıyla Kelime Avı 2 boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil kelime oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Kelime Avı 2 içerisinde farklı oyun modlarına yer veriyor. Bu modlarda temel olarak size verilen sınırlı süre içerisinde parmağınızı oyun tahtasından kaldırmadan harfleri birleştirmeye ve anlamlı kelimeler oluşturmaya çalışıyorsunuz. Belirlenen süre içerisinde ne kadar çok kelime birleştirirseniz o kadar yüksek puan elde etmektesiniz.

Kelime Avı 2 online olarak oynayabiliyor. Bu sayede diğer oyuncularla eşleşerek daha eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabiliyor ve oyunu bir yarışmaya dönüştürebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Kelime Avı 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME
38.8 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Avı 2 ücretsiz olarka oynayabileceğiniz online bir kelime oyunudur

Kelime Avı 2 içerisinde farklı oyun modlarıyla zengin bir içerik sunan bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kelime oyunu olan Wordz 2 - Kelime Avı 2 içerisinde temel olarak bize verilen kısıtlı zaman içerisinde en çok kelimeyi bulmaya ve en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Bu iş için yapmamız gereken şey oyun tahtası üzerinde parmağımızı kaldırmadan harfleri birleştirmek ve kelimeler oluşturmak.

Kelime Avı 2 online olarak oynanabildiği için yarışma tadında bir yapıya sahip. Bu sayede oyun daha heyecanlı olmakta. Ayrıca diğer oyuncularla da arkadaş olabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kelime Avı

    Kelime Avı, bir tablo üzerinde rastgele yerleştirilen harfleri kullanarak anlamlı kelimeler bulmaya çalıştığınız bir kelime oyunudur.
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Words With Friends 2

    Mobilde en çok oynanan kelime oyunu
  • Kelime Birleştir

    Kelime Birleştir, 2 farklı resimdeki öğeleri birleştirerek size sorulan tek kelimeyi bulmaya çalışacağını keyifli ve ücretsiz bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!