Kelime Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,232 TOPLAM İNDİRME

Kelime Bulmaca, gezetelerin bulmaca eklerinden çözmeye alışkın olduğumuz kelime bulmacayı, Android telefon ve tabletlerimiz üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca uygulamasıdır.

Kelime Bulmaca, bulmaca hayranları için özel olarak hazırlanan ve son derece güzel bir tasarıma sahip olan Android bulmaca uygulamasıdır.

Oyundaki amacınız 10x10'luk karışık şekilde harflerin yer aldığı bulmaca alanında, üstte bulunan ve bulmaca alanına yatay, dikey ve çapraz olarak yerleştirilmiş olan kelimeleri bulmaya çalışmak. Gazetelerin bulmaca ek veya sayfalarında sıkça karşılaştığımız bulmacayı, Android cihazlarımız üzerinden çözmemizi sağlayan uygulama oldukça eğlenceli.

Verilen kelimeleri ne kadar hızlı sürede bularak bulmacayı tamamlarsanı aynı oranda yüksek puan alıyorsunuz. Her bölümde toplamda verilecek 12 kelimeyi hızlıca bulabilmek için yeterince pratik yapmalısınız. Hızlı bulmak dışında kelimelerin uzunluklarıda alacağınız puan üzerinde etkiye sahiptir. Uygulamada bulmacaları çözerek aldığını puanlar Google Play servisi üzerinden sunucuya gönderilerek listelenir. Bu sayede diğer oyuncular ile birlikte günlük, haftalık ve tüm zamanlar olarak 3 farklı kategoride yarışabilirsiniz.

Oyunu online veya offline olarak oynayabilirsiniz. Fakat online olarak oynayabilmek için Google+ hesabınız ile giriş yapmanız gerekmektedir. Offline olarak istediğiniz zaman oynayabileceğiniz oyunda, aldığınız skorlar lsunucuya gönderilmez.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz en eğlenceli Android bulmaca oyunlarından biri olan Kelime Bulmaca'yı tüm Android telefon ve tablet sahiplerinin denemesini tavsiye ederim.

Barış YANIK

Kelime Bulmaca

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
236 TOPLAM İNDİRME
12.1 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Bulmaca eğlenceli bir bulmaca oyunudur

Kelime Bulmaca eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olacak ve iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'iniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Kelime Bulmaca oyununda temel hhedefimiz bize verilen belli sayıdaki harfleri kullanarak sorulan 5 harfli kelimeleri en kısa süre içerisinde tahmin etmektir. Oyundaki puanlama sistemi süre bazlı olarak işliyor. Yani bulmacaları ne kadar hızlı çözersek o kadar çok puan elde ediyoruz ve çevrimiçi liderlik tablosunda daha yükseğe çıkıyoruz.

Kelime Bulmaca oyununda 2 farklı oyun modu sayesinde oyun severlere farklı seçenekler sunulmuş. Bu modlardan "Sonsuz" adlı olan modda bize 20 saniye veriliyor ve sorulan kelimeleri bu 20 saniyelik süre içerisinde çözmemiz isteniyor. "Süreli" isimli modda ise toplam olarak 3 dakikamız var ve bu 3 dakika içerisinde ne kadar çok kelimeyi tahmin edebileceğimiz sınanıyor.

Kelime Bulmaca'da 2000'in üzerinde beş harfli kelime yer almakta. Oyuna gelen ücretsiz güncellemeler ile bu kelime sayısı arttırılmakta ve oyundaki içerik sürekli canlı tutulmakta. Eğer bulmaca oyunlarını seviyorsanız Kelime Bulmaca hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Sözcük Bulmaca

    Sözcük Bulmaca, bildiğiniz kelime oyunlarını unutacağınız ve bambaşka bir kelime bulma oyunu deneyimi yaşayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Resimli Kelime Bulmaca

    Resimli Kelime Bulmaca, uygulama içerisinde size sunulan resimlerin anlatmaya çalıştığı ortak kelimeyi bulmaya çalışacağını ücretsiz ve eğlenceli bir Android kelime bulmaca oyunudur.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu