Kelime Makinesi

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,731 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Makinesi, kelime oyunu oynarken kelime üretmekte zorlanırsanız ya da oyun kilitlenirse sizin yerinize kelime üreten bir Android uygulaması.

Kelime Makinesi, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde bulunarak işiniz düştüğünde sizin yerinize kelimeler üreterek kelime oyunlarını tıkanıklıktan kurtaran yardımcı bir uygulama.

Uygulamayı yükledikten sonra açarak ana ekran üzerinde önce sahip olduğunuz harfleri girmeli, ardından da hangi harf ya da hece ile başlayacağınız belirledikten sonra kelimeleri üretebiliyorsunuz. Göze hoş gelen bir tasarıma sahip olan uygulama sayesinde tıkanan oyunlarınızın kilidini kolayca açıp oyunlarınıza devam etme şansı elde edebiliyorsunuz.

Hile amaçlı kullanmak pek hoş olmasa da yenmekte güçlük çektiğiniz arkadaşlarınızı bu uygulamayı çaktırmadan kullanarak belki de yenebilirsiniz. Üretilen kelimeleri ekran üzerinde gösteren uygulama Android kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Barış YANIK

Kelime Makinesi

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,009 TOPLAM İNDİRME
10.2 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Makinesi, kelime oyunlarında oyun sıkışıp kaldığında sizin adınıza kelime üreterek oyunun kilidini açmanızı sağlayan bir yardımcı uygulama.

Kelime Makinesi, iPhone ve iPad'lerinizin üstünde popüler kelime oyunlarından bir tanesini oynarken kelime bulmakta zorlandığınız zaman devreye giren bir kelime üreticisi. Adından da anlayacağınız üzere sizin yerinize kelimeler üretebilen uygulama, Scrabble, Kelimelik vb. tüm kelime oyunları için çalışıyor.

Uygulama ile kelime üretebilmek için oyunda sahip olduğunuz harfleri ekrandaki ilk kutuya girmeniz gerekiyor. Eğer joker harf hakkınız varsa onu da * işareti olarak harflerin sonuna girebiliyorsunuz. Bir alttaki kutuya ise hangi harfe ya da heceye bağlayacağınızı da yazarak kelimeleri hemen bulabilirsiniz.

Hile olarak değil de, oyun kitlendiğinde kilidi açmak için yani iyi amaçlı kullanabileceğiniz bu uygulamayı kelime oyunları oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad sahipleri cihazlarına mutlaka indirmeli.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Kelime Turu

    Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu