Kelime Oyunu - Harf Lütfen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,193 TOPLAM İNDİRME

Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!

Kelime Oyunu - Harf Lütfen, Ali İhsan Varol’un sunumuyla Kelime Oyunu yarışmasının mobil platforma uyarlanan sürümü.

Türk Dil Kurumu’nun ödül verdiği efsane yarışmanın mobil oyunu da oldukça başarılı. Kelime bulmaca oyunlarını seviyorsanız şiddetle oynamanızı tavsiye ederim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Türk Dil Kurumu tarafından “Türkçe’nin doğru kullanımı ve Türkçe’ye yaptığı katkılar” sebebiyle ödül kayık görülen yarışma Kelime Oyunu, artık mobil cihazlarınızda. Fenomen yarışmanın kurallarının birebir geçerli olduğu Kelime Oyunu - Harf Lütfen’de kelime bilginizi göstermeniz için 5 dakika süreniz var. Soruları tek seferde bilemeyeceğiniz için de düşünülerek yardımcılar eklenmiş. Kelimeyi oluşturan karışık harflerin sayısını azaltarak kelimeyi bulmanıza yardımcı olan Kolaylaştır, İlk Harf ve Joker harf bulmakta zorlandığınız kelimelerde yardımınıza koşuyor.

Erkan Calp

Kelime Oyunu - Harf Lütfen

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
541 TOPLAM İNDİRME
79.4 MB DOSYA BOYUTU

Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması telefonunuzda!

Kelime Oyunu - Harf Lütfen, Türk Dil Kurumu tarafından ödül alan Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışmasını telefonlarda oynamamızı sağlayan kaliteli bir yapım. Türkçe kelime bulmaca oyunlarını seviyor, yarışmanın da hayranları arasındaysanız kaçırmayın derim. iOS platformunda da indirmesi ve oynaması ücretsiz!

Türkçe’nin doğru kullanılması ve Türkçe’ye yaptığı katkılarıyla Türk Dil Kurumu’nun ödül verdiği Ali İhsan Varol sunumuyla Kelime Oyunu yarışmasının mobil platforma uyarlanan versiyonu.

Kelime Oyunu - Harf Lütfen adıyla yayınlanan kelime bulmaca oyununda kendinizi göstermeniz için 5 dakika süreniz var. Bu süre içerisinde mümkün olduğunca fazla kelime tahmini yapmalısınız. Kelimeyi bulmakta zorlandığınız bölümde harf sayısını azaltan Kolaylaştır, İlk Harf ve Joker harf yardımcılarınız var. Tabii ki oyunun heyecanını yitirmemesi için jokerler sınırlı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Harf Kutusu Kelime Oyunu

    Harf Kutusu Kelime Oyunu, Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş bir kelime bulma oyunudur.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Harf Lütfen!

    Harf Lütfen!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu