Kendall & Kylie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Kendall & Kylie, Jenner kardeşlerin Android platformuna çıkan resmi mobil oyunu.

Kendall & Kylie, Kim Kardishian’ın üvey kardeşi Kylie Kristen Jenner ve onun küçük kardeşinin mobil platforma çıkmış resmi oyunu.

Katy Perry, Kim Kardishian, Brityney Spears, Demi Lovato ve daha nice ünlü ismin oyununu çıkaran GluGames’in son oyunu Jenner kardeşler. Mobil oyunuyla 100 milyon dolardan fazla gelir elde eden Kim Kardishian’ın sadece kendisinin bulunduğu oyunu değil ailesinin oyunu da oldukça popüler. Android platformunda ücretsiz olarak sunulan ve tabii ki de uygulama içi satın alımlar içeren oyunda moda dünyasının genç isimleri Kendall ve Kylie Jenner’ın hayatına yön veriyoruz.

Moda dünyasına açıldığımız oyunda son stil elbiseler arasından seçimimizi yaparak kendi karakterimizi oluşturuyor ve ardından modaydı paparazzilerdi, fanlardı derken her şeyin göründüğü kadar güzel, süslenmiş olmadığını anlıyoruz. Etkileşimli bol diyalogların olduğu oyunu modaya ilginiz varsa oynamanızı tavsiye ederim ancak uygulama içi satın alımları kesinlikle kapatmalısınız. Zira oyunda 270 TL’ye kadar satın alınabilecek öğeler mevcut.

Erkan Calp

Kendall & Kylie

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Kendall & Kylie, moda dünyasının konuşulan isimleri Jenner kardeşlerin iOS cihazlarda oynanabilir oyunu.

Kendall & Kylie, moda dünyasının genç isimleri Kendall ve Kylie Jenner’ın iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılan resmi mobil oyunu. iPhone ve iPad’imizde oynayabildiğimiz ünlü oyunları arasında sonuncusu ve tahmin edeceğiniz üzere Glu Games’in imzasını taşıyor.

100 milyondan fazla gelir elde etmeyi başaran freemium modelli Kim Kardishian oyunu kadar popüler olan Kendall ve Kylie Jenner oyununda Kardishian’ın üvey kardeşi olarak bildiğimiz Kylie Jenner ve onun küçük kardeşi Kendall Jenner’ın görünüşte süslü hayatlarına yön verdiğimiz oyunda yüzlerce çeşit elbiselerle farklı kombinler yapabiliyor, kendi tarzımıza uygun giydirebiliyoruz. Görünüşümüzü düzelttikten sonra takipçilerimizle etkileşime geçmenin yollarını arıyoruz.

Sosyal ağ hesaplarınızı bağlayarak oynarsanız yarattığınız karakteri arkadaşlarınıza gösterme, onlara yardımcı olma şansına sahip oluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu