Kickerinho

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME

Kickerinho tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir top sektirme oyunudur.

Kickerinho hem beceri oyunu dinamiklerini hem de spor oyunu atmosferini başarıyla entegre eden bir oyun. Hem iOS hem de Android cihazlar için ücretsiz olarak sunulan bu oyundaki amacımız Kickerinho isimli karakterimize top sektirtmek ve bu şekilde devam ederek mümkün olduğunca fazla puan toplamak.

Bu tarz oyunlar özellikle son zamanlarda oldukça tutuluyor. Kullanıcılar kısa sürede oynayabilecekleri basit oyunlara yönelim sergiliyor. Mobil cihazların temel mantığı da bu aslında. Bir PC veya konsol oyununun hikaye ağırlığını mobil platformlarda vermek zor. Bunu göz önüne alan yapımcılar ve geliştiriciler de hızlı ilerleyen beceri oyunlarına odaklanıyor.

Oyunda yer alan kontroller son derece akıcı tasarlanmış. Görevimiz sadece ekrana tıklayarak top sektirme kolduğu için komplike aksiyonlara girmiyoruz. Buna ek olarak Kickerinho’da eğlenceli, renkli ve de dinamik görseller kullanılmış. Daha çok beceri üzerine yoğunlaşmasına rağmen bu denli kaliteli grafikler sunması Kickerinho’nun gerçekten üzerine düşünülmüş bir oyun olduğunu kanıtlıyor.

Keyifli ve ücretsiz olarak oynayabilecğeiniz bir oyun arıyorsanız Kickerinho’yu denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Kickerinho

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
48.3 MB DOSYA BOYUTU

Kickerinho iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir top sektirme oyunudur.

Kickerinho gülünç ismiyle dikkat çeken ve adeta futbolcu olacağuna kulağına ismi fısıldanırken karar verilen bir gencin kontrolünü ele aldığımız bir oyun. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyunda futbol sevdalısı bir karakterin top sektirme çalışmalarını yakından takip edeceğiz.

Beceri oyunu çizgisinden ilerleyen oyunda çok fazla bir aksiyon yok. Sadece ekranın ortasında duran karakterimize top sektirtmeye çalışıyoruz. Kickerinho ekrana dokunduğumuzda topa hamle yapıp sektiriyor. Bunu mümkün olduğunca ileri götürmeye çalışıyoruz. Ne kadar çok yaparsak o kadar fazla puan alıyoruz. Ne kadar fazla puan alırsak yükse skorumuz o kadara artıyor.

Oyunda kullanılan grafikler gerçekten üzerinde çalışılmış ve kaliteli görünüyor. Kontroller de basit ve akıcı. Zaten ekrana tıklamaktan başka bir şey yapmadığımız için sorun yaratacak herhangi bir durum söz konusu olmuyor.

Oyunun en güzel taraflarından birisi de tekrar ettikçe yeteneklerin gelişmesi. Ne kadar çok top sektirirseniz o kadar gelişim kaydediyor ve her defasında daha fazla puan alıyorsunuz. Basit yapısına rağmen eğlenceli bir oyun deneyimi sunan Kickerinho adeta bağımlısı olacağınız bir beceri oyunu.

Emircan Erdoğan

Kickerinho

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Kickerinho, Rio'nun en iyi top cambazı olmaya çalıştığınız hareketli ve eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Kickerinho, dünyanın en ünlü festivali Rio karnavalının düzenlendiği Rio de Janerio şehrinde top cambazı olmayı kafasına koymuş genç topcuya yardımcı olduğumuz eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Boş zamanlarda kafa yormadan becerilerinizi konuşturarak oynayabileceğiniz ideal bir oyun olduğunu düşündüğüm Kickerinho, Windows Phone platformunda da resmi olarak karşımıza çıkıyor. Tamamen ücretsiz indirebildiğimiz ve kaliteli görseller sunmasına rağmen oldukça ufak boyutlu olan oyunda top sektirmeyle meşgul oluyoruz.

Oyunda amacımız Brezilya’nın ikinci büyük şehrinde en iyi top cambazı olmak. Karakterimize bunu başarabilmesi için yardım ediyoruz. İlk seviye kolay hareketlerle başlıyor; sadece standart ayakta sektirmeyle vakit geçiyoruz. Bir nevi oyuna alışma evresi diyebiliriz. Bu noktadan sonra oyun zorlaşmaya başlıyor. Karakterimiz topu kafasına almaya başlıyor, bacaklarının arasından geçirerek çok daha zorlu hareketlere imza atıyor, yeri geliyor yerde oturarak ayaklarını büyük ustalıkla kullanmaya başlıyor.

Karakterimizin topu sektirebilmesini sağlamak ilk başlarda biraz zor. Çünkü bacakları ayrı ayrı kontrol etmemiz gerekiyor. Sağ ve sol ayakla sektirmek için ekranın iki noktasına dokunuyoruz ki bunu yaparken zamanlamamızın harika olması gerekiyor. Neyse ki top düşürünce sil baştan başlamıyoruz. Kaldığımız yerden tamamlayarak sonraki seviveye geçiyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baseball Fury

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Just Skate

    Justin Bieber'ın kaykay oyunu
  • Epic Skater 2

    Mobildeki 100MB altı en eğlenceli kaykay oyunu
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • Ultimate Disc

    Sürükleyici bir spor oyunu
  • Dunking Master

    Harika bir spor oyunu
  • Moon Surfing

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu
  • Vista Golf

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir golf oyunu