Kid Chameleon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
76 TOPLAM İNDİRME

Kid Chameleon, SEGA tarafından geliştirilen platform oyunu.

Kid Chameleon, SEGA’nın 90’lı yıllarda çıkardığı platform oyununun yeni nesil mobil cihazlara uyarlanmış sürümü. SEGA oyunlarına özlem duyuyorsanız, Android telefonunuza ücretsiz indirip eski günleri hatırlamak adına oynayabileceğiniz sürükleyici bir macera platform oyunu.

SEGA tarafından geliştirilen platform oyunu Kid Chameleon’da fantastik güçlere sahip olan sıradan bir çocuğu kontrol ediyorsunuz. Size fantastik güçler kazandıran sihirli maskenizi kullanarak kötü adamları durdurmaya çalışıyorsunuz. Sizi durdurulamaz bir savaşçıya, yükseklere uçabilen süper kahramana ve bir savaş aracına dönüştüren maskenizi en iyi şekilde kullanmanız gerekiyor. Maske demişken, toplayabildiğiniz 9 farklı maske var ve hepsi size ayrı güçler kazandırıyor.

Balta tutan bir manyak, insan tankı, orta çağ şövalyesi, vahşi savaşçı ve daha pek çok forma girebilen karakterle birlikte 100 bölüm geçiriyorsunuz. Keşfe açık dünyada gizli bırakılmış çok nokta var.

Unutmadan, oyunu offline oynama şansına sahipsiniz. Kablosuz Bluetooth kontrolcü desteği de sunulmakta.

Erkan Calp

Kid Chameleon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
162 MB DOSYA BOYUTU

Kid Chameleon, SEGA tarafından geliştirilen platform oyunu.

Kid Chameleon, SEGA’nın 92 yapımı platform oyununun yeni nesil mobil cihazlarda oynanabilir sürümü. Ne görsel ne oynanışı ne de içerik tarafında orijinalinden bir farkı olmaması sevindirici. iOS platformunda ücretsiz indirilmeye açılması ayrıca güzel.

Hem iPhone hem de iPad’de oynayabileceğiniz retro platform oyununda taktığı maskeye göre özel güçlere kavuşan sıradan bir çocuğu kontrol ediyorsunuz. Maskesini taktığı vakit vahşi savaşçı, orta çağ şövalyesi, balta ustası ve daha pek çok savaşçı ruhlu bir insana dönüşen çocukla kaçmakta olan bir karakteri durdurmaya çalışıyorsunuz.

Bizleri 100 bölüm süren uzun bir maceranın içerisine sürükleyen oyun, çok zor değil ancak dilediğiniz noktada kayıt alıp sonraki oynanışınızda oradan başlayabiliyorsunuz. Son olarak, oyun offline oynanabiliyor ve Bluetooth kontrolcüye sahipseniz ikinci bir kontrol seçeneğiniz oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bloo Kid

    Bloo Kid, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir platform oyunu.
  • Skater Kid

    Skater Kid, Android cihazlar için geliştirilmiş bir kaykay oyunu.
  • Bloo Kid 2

    Bloo Kid 2 heyecana kaldığı yerden devam ediyor ve karşımıza mükemmel bir platform oyunu deneyimi çıkartıyor.
  • Fun Kid Racing - Tropical Isle

    Fun Kid Racing, sahillerde yarışlara katıldığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Rocket Chameleon

    Rocket Chameleon'da böcekleri yiyerek ilerlemeye çalışan bir bukalemunun kontrolünü ele alıyoruz.
  • Chameleon Run

    Chameleon Run mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Chameleon Launcher for Tablets

    Standart Android Launcher görünümünden sıkılanlar için geliştirilen Chameleon Launcher uygulaması, tabletlerinize farklı bir görünüm katıyor.
  • The Chameleon

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kart oyunu