Kill Shot Virus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME

Kill Shot Virus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur

Kill Shot Virus oyunculara güzel grafikler ve zombi dolu bir macera sunan bir mobil FPS oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Kill Shot Virus'te bir felaket senaryosunun ortasında yer alıyoruz. Zombiler dünyayı istila ediyor ve insanlar için hayatta kalmak günlük bir mücadele haline geliyor. Biz ise zombi salgınını durdurmak ve hayatta kalmaya çalışan insanları kurtarmak için çabalayan bir kahramanın yerine geçerek oyuna dahil oluyoruz.

Kill Shot Virus'te kahramanımız keskin nişancı tüfekleri ve pompalı tüfekler gibi farklı silahları kullanabilmekte. Zombileri yok ettikçe bölümleri geçiyoruz ve para kazanarak yeni silahların, aksesuarların ve ekipmanların kilidini açabiliyoruz. Bazı görevlere başlayabilmek için de belli ekipman ve aksesuarlara ihtiyaç duyuyoruz.

Kill Shot Virus'ün grafikleri oldukça kaliteli. Fakat oyundaki bölümler oldukça kısa, birkaç zombiyi vurduktan sonra bölüm bitiyor. Oyunda sürekli menülerle boğuşuyor, birkaç saniye bölümü oynadıktan sonra arka arkaya menüleri geçmek zorunda kalıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Kill Shot Virus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Kill Shot Virus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur

Kill Shot Virus eğer nişan alma yeteneklerinizi test etmek isterseniz size aradığınız eğlenceyi sunabilecek bir mobil zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan Kill Shot Virus'de bir zombi kıyametinin içine dalıyoruz. Zombiler sokakları istila ediyorlar ve insanlar hayatta kalabilmek için bir yerlere sığınıyorlar. Biz ise silahlarını kuşanan ve zombi salgınının yayılmasını engellemeye veya köşeye sıkışmış insanları kurtarmaya çalışan bir kahramanın yerine geçiyoruz.

Kill Shot Virus'da keskin nişancı tüfeklerini, pompalı tüfekleri ve farklı silahları kullanabiliyoruz. Bölümleri tamamladıkça para kazanıp bu parayı silahlarımız için yeni aksesuarlar almak veya yeni silahların ve ekipmanların kilidini açmak için kullanabiliyoruz.

Kill Shot Virus oldukça güzel grafiklere sahip; fakat oyunun eksi yönleri de mevcut. Bölümler çok kısa sürüyor, 1-2 zombiyi öldürdükten sonra bölüm tamamlanıyor ve çok sayıda menüyle karşılaşıyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kill Shot Bravo

    Kill Shot Bravo bolca aksiyon içeren bir keskin nişancı oyunudur
  • Kill Shot

    Kill Shot, nişancı tüfeğiniz ile rakiplerinizi hedef alarak hepsini yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Type Kill

    Type Kill ilginç bir oyun yapısına sahip olan bir mobil aksiyon oyunudur.
  • Ultra Kill: Online War Shooter

    Ultra Kill: Online War Shooter aksiyon dolu bir mobil savaş oyunudur
  • Counter Shot

    Counter Shot mobilcihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Click and Kill

    Android cihazınız için ücretsiz bir gizlilik ve aksiyon oyunu arıyorsanız Click and Kill kısa vadede tercih edebileceğiniz bir oyun.
  • Sling Shot Bounce Attack

    Sling Shot Bounce Attack, muhteşem grafiklere sahip olan bir beceri oyunudur.