Kim Kardashian: Hollywood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
886 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Hollywood semalarında yıldızların yaşam tarzına tanık olmak isteyen herkes için hayata artık Kim Kardashian’ın penceresinden bakmak mümkün.

Kardashian ailesinin bir parçası olmak için artık aynı yerde bulunmanıza gerek yok. Kim Kardashian: Hollywood sayesinde siz de artık ailenin bir üyesi gibi yaşayabileceksiniz. İntişamlı bir şehrin en lüks mekanlarında altınıza kırmızı halılar serilecek, nefes aldığınız her ortam için fotoğrafçılar sıraya dizilecek. Bir yıldızın kariyerini yönetip yaşam stilini paylaşma oyunu olan Kim Kardashian: Hollywood, ünlü yıldızı diğer ünlülerle buluşturabildiğiniz ve her ortam için kendi kreasyonlarınızda hava atabildiğiniz bir oyun. Ancak kaçamak yaparken dikkat edin, paparaziler her an size gölgeniz kadar yakın duruyorlar.

Film yıldızları, mankenler ve müzisyenlerin yaşadığı bir yer olan Hollywood’da adınızdan söz ettirmek için gidilen her yol mübahtır. Koca Los Angeles şehrinin ayaklarınıza kapanmasını istiyorsanız diğer ünlülerle rekabeti özel gece kulüplerine, lüks butiklere ve gösterişli evlere kadar taşımanız şart. Bu arada New York ve Miami ziyaretleri yapıp tüm bu stresten uzaklaşmanız da mümkün. Hangi ünlü yıldızla flört edip hangisini reddeceğinize karar verip super ünlü bir çift olmaya çalışın. Arkadaşlarınızla birlikte oynayıp yaşam stillerinizi kıyaslamanız ve kanlı canlı insanları kıskandırmanız da mümkün.

Alper Çetiner

Kim Kardashian: Hollywood

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
203 TOPLAM İNDİRME
63.7 MB DOSYA BOYUTU

Hollywood semalarında yıldızların yaşam tarzına tanık olmak isteyen herkes için hayata artık Kim Kardashian’ın penceresinden bakmak mümkün.

Kim Kardashian’ın hayatını yaşamak, hatta Kim Kardashian olmak ister miydiniz? Bunun için Los Angeles şehrine kadar uçmanıza gerek yok. Kim Kardashian: Hollywood sayesinde mobil cihazınızdan bu intişamlı hayata sahip olabileceksiniz. Kardashian olarak dünya üzerindeki en lüks mekanlarından biri olan Hollywood, sizin kırmızı halılarla karşılanacağınız bir mekan olacak. Etrafınızda fotoğrafçı hiçbir zaman eksik olmayacak. Ünlü bir yıldızın hayatını ve yaşam tarzını yönetmeye çalıştığınız bu oyunda Kim Kardashian olarak diğer yıldızlarla bir araya gelip her farklı ortam için kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Yeni havalı kreasyonlarınızı böyle diğer tüm ünlüler görecek. Başkalarıyla kaçamak yaparken paparazilere yakalanmamaya çalışın.

Film yıldızları, mankenler ve müzisyenlerin şehri olan Hollywood’da gerçek odak noktası olabilmek için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Los Angeles şehrinin tamamı size kul köle olsun istiyorsanız diğer ünlüler ile rekabet etmeniz kaçınılmaz. Bu rekabeti özel gece kulüpleri, lüks butiklerden tutun, gösterişli evler ve kıyafetlere kadar taşımanız gerekiyor. Şehir size sıktıysa New York ve Miami’ye kaçıp soluklanmanız da mümkün. Ünlü olmanın gereklilikleri arasında ünlü bir sevgili bulmak da var. Hangisini seçip hangisini geri çevireceğinize karar verip super ünlü bir çift olun. Arkadaşlarınızla da oynayabildiğiniz bu oyunda onları yaşam tarzınız ve stilinizle kıskandırın.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hollywood U: Rising Stars

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.
  • Hollywhoot: Hollywood Parody

    Dünyanın en büyük yönetmeni olma hayallerinize kavuşun.
  • Lindsay Lohan's The Price of Fame

    Şöhret basamakları her yoldan tırmanabileceğiniz Lindsay Lohan's The Cost of Fame, Kim Kardashian Hollywood'un izinden gidiyor.
  • Miss Hollywood: Holiday

    Hayvanlara oda tasarlayacağız.
  • Hollywhoot

    Hollywood dünyası bizleri bekliyor.
  • Star Trailer

    Hollywood yıldızı olmak için macera dolu bir serüvene atılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Junkyard Tycoon APK

    Junkyard Tycoon APK araba oyunları oynamayı sevenler için harika bir simülasyon oyunu. Hurda arabaları alıp sattığınız oyunda vakit hızla akıp gidecek.
  • Ship Sim 2019

    Mobildeki en iyi gemi simülasyon oyunu