Kinectimals

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
394 TOPLAM İNDİRME

Kinectimals, XBOX 360'ın Kinect destekli popüler oyunu.

Microsoft’un XBOX 360 oyun konsoluna özel ve hareket algılayıcı Kinect ile uyumlu bir oyun olan Kinectimals, mobil cihazlarda da karşımıza çıkıyor. Kinect yerine dokunmatik kontrolleri kullanarak hayvanları sevebiliyor, onlarla çeşitli oyunlar oynayabiliyor ve eğitebiliyoruz.

Köpek, kedi, panda, aslan, kaplan ve daha sayamadığım onlarca hayvanın en şirin hallerini görme şansı bulduğumuz oyun özellikle çocuklar için tasarlanmış ancak yetişkinlerin de oynarken eğlenebileceğini düşünüyorum. Oyunda her cinsten hayvanla karşılaşıyor ve onları mutlu etmek adına onlarla oyun oynuyor, onlara yemek veriyor, başlarını ve patilerini okşayabiliyoruz. Onlar mutlu oldukça puan kazanıyor ve topladığımız puanlarla hayvanlarımız için yeni oyuncaklar, mamalar satın alabiliyor, yeni hayvanlarla tanışma fırsatı buluyoruz.

Oyun konsolundan aktarılan bir mobil oyun olduğu için grafiklerin de oldukça başarılı olduğunu söylemek gerek. Özellikle hayvanların gelişi güzel tasarlanmadığı, en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü ilk bakışta belli oluyor. Tabii ki grafik kalitesinin yanında animasyonlar da etkileyici. Birlikte vakit geçirdiğiniz hayvanın yemeğini yerken, oyun oynarken, sevilirken verdiği tepkiler sizi gerçekten bir hayvanla oynuyormuş hissi veriyor.

Kinectimals, hayvan severlerin kaçırmaması gereken bir yapım olmakla birlikte çocuğunuza gönül rahatlığıyla oynattırabilirsiniz.

Erkan Calp

Kinectimals

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Kinectimals, hayvanat bahçesindeki hayvanlarla oyunlar oynayabileceğiniz, onları sevebileceğiniz, eğitebileceğiniz eğlenceli bir oyun.

Aslan, kaplan, panda, köpek, kedi ve diğer hayvanlarının yavru hallerini seviyor ancak hayvanat bahçesine gidecek vakit bulamıyorsanız Kinectimals sayesinde yerinizden kalkmadan hayvana bahçesinin sevimli elemanlarını sevebilir, onlarla çeşitli oyunlar oynayabilirsiniz.

Kinectimals, aslında Microsoft’un Xbox 360 konsolu için çıkardığı bir oyun ve Kinect ile oynanabiliyor. Ancak çocuklar tarafından o kadar sevilmiş ki kısa zamanda mobil platformlarda da yayınlamış ve gerek görsel açıdan gerekse de oynanış açısından konsoldan aşağı kalır bir yanı yok.

Oyunda yer yer oyunlar oynayarak, yer yer besleyerek, yer yer eğiterek vakit geçirebileceğimiz çok sayıda hayvan bulunuyor. Kedi, köpek, aslan, panda ve daha onlarca hayvanın en şirin dönemleri yani yavru halleri aktarılmış ve oyun oynarken, sevilirken verdikleri tepkiler gerçekten kelimelerle anlatılamayacak kadar başarılı.

Kinectimals, hayvanlarla oynamayı, onlarla vakit geçirmeyi seven herkesin kesinlikle oynamasını istediğim bir oyun.

Erkan Calp

Kinectimals

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,862 TOPLAM İNDİRME
306 MB DOSYA BOYUTU

Kinectimals, şirin mi şirin hayvanlarla eğlenceli vakitler geçireceğiniz oldukça popüler bir Xbox oyunudur.

Kinectimals, Microsoft’un XBOX 360 oyun konsolu için geliştirdiği ve Kinect ile oynanabilen, aynı zamanda tüm platformlarda yerini almış oldukça popüler bir hayvan besleme, sevme ve eğitme oyunudur.

Her cinsten köpek ve kedinin yanı sıra ayı, panda, arslan, kaplan ve daha onlarca yavru hayvanın yer aldığı oyunda seçtiğimiz hayvanı mutlu etmek için uğraş veriyor ve onlar mutluk oldukça puanlar kazanıyoruz. Bu puanları kullanarak ta hayvanlarımızla eğlenceli vakitler geçirmemize vesile olan oyuncuklar alıyor, enerjilerini artıran mamalar satın alabiliyoruz. Hayvanlarla oynamanın haricinde onları sevebiliyor, birbirinden zorlu alanlarda eğitime tabi tutuyoruz.

Sevimli bir köpekle (bir ayı ne kadar sevimli olabilir ki, demeyin oyundaki tüm hayvanlar sevimli) başladığımız oyunda seviye atladıkça yeni hayvanlarla oynama şansı buluyoruz. Oyun ekranında beliren durum çubuklarından hayvanımızın acıkıp acıkmadığını, susayıp susamadığını, oyun oynamak istediğini, yorulup yorulmadığını görebiliyoruz. Hayvanımızın tüm isteklerini yerine getirdiğimizde ise bir sonraki seviyeye atlıyoruz.

Kinectimals, çocuklar için hazırlanmış ancak büyüklerin de eğlenerek oynayabilecekleri bir oyun.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • Eğitlence

    Eğitlence uygulamasında, çocuklar için eğitici ve öğretici çocuk oyunlarını bulabilirsiniz.
  • Emocan Çocuk

    Turkcell Emocan Çocuk: Çocuğunuz için eğitici, öğretici oyunlar, çizgi filmler ve fazlası
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.
  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un bilgi yarışması oyunu
  • Toca Life World APK

    Toca Life World APK oyununda çocuklar kendi hikayelerini oluşturuyor ve kendi dünyalarını inşa ediyor.