Kingdom Slayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Kingdom Slayer, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kingdom Slayer, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkat çekiyor. Benzersiz savaşların gerçekleştiği oyunda kahraman olmaya çalışıyorsunuz.

Gerçek zamanlı savaşların gerçekleştiği bir oyun olan Kingdom Slayer, kendi imparatorluğunuzu kurduğunuz bir oyundur. 3D binaların yer aldığı oyunda kendi köyünüzü kurabilir ve zaman içerisinde geliştirerek savunma kapasitenizi arttırabilirsiniz. Benzersiz kahramanların yer aldığı oyunda eşsiz yeteneklere sahip oluyor ve rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. Güçlü silahların sahibi olabilir, kahramanlarınızı yükseltebilirsiniz. En güçlü ekibi toplayarak bölgenin hakimiyetinide sağlayabilirsiniz. Gerçek zamanlı olarak rakiplerle mücadele edebilir ve amanız savaşlara katılabilirsiniz. Oldukça eğlenceli olan Kingdom Slayer'da aynı zamanda stratejik taktikler geliştirmeniz de gerekiyor. Oyuna Facebook ile giriş yaparak herhangi bir cihaz üzerinden oyununuza devam edebilirsiniz.

Kingdom Slayer oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kingdom Slayer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Kingdom Slayer, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kingdom Slayer, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur. Eşsiz savaşların gerçekleştiği oyunda amansız mücadeleler veriyorsunuz.

Kendi imparatorluğunuzu kurduğunuz bir oyun olarak karşımıza çıkan Kingdom Slayer, eşsiz yeteneklere sahip olan karakterlerin geliştirilerek güçlü kahramanlara dönüştürüldüğü bir oyundur. Oyunda kahramanlarınızı geliştirerek kendinize güçlü bir takım topluyor ve rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. En sağlam taktikleri geliştirip en güçlü oyuncu haline gelmeniz gerekiyor. Bulunduğunuz bölgenin hakimiyetini elinize almak için geliştirmelerinizi de sağlam yapmalısınız. 3D grafiklerin yer aldığı oyunda yer alan kolay kontroller sayesinde oyun sırasında zorluk çekmiyorsunuz. Ayrıca oyuna Facebook hesabınızla bağlanarak herhangi bir cihaz üzerinden kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Stratejik savaşların gerçekleştiği bu oyunu sakın kaçırmayın.

Kingdom Slayer oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Lords: Dragon Slayer

    Age of Lords: Dragon Slayer, ortalığı birbirine katarak hem savaşacağınız hem de diğer ülkeleri yağmalayacağınız aksiyon dolu bir MMORPG oyunu.
  • Total War Battles: KINGDOM

    Total War Battles: KINGDOM mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Might and Glory: Kingdom War

    Might and Glory: Kingdom War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Kingdom of Heroes

    Kingdom of Heroes, Android cihazlarınız üzerinde kendi krallığınızı kuracağınız ve yöneteceğiniz ücretsiz bir strateji oyunudur.
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Kingdom Two Crowns APK

    Mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mikro strateji oyunu olan Kingdom Two Crowns APK, grafikleri ve hikayesiyle öne çıkıyor.
  • Kingdom Wars APK

    Kingdom Wars APK Android için kule savunma oyunudur. Hızlı kule savunma oyunlarından Kingdom Wars'da orklara karşı kalenizi savunuyorsunuz.
  • Kingdom Rush Vengeance APK

    Kingdom Rush Vengeance APK, çizgi film stili görsellere sahip kule savunma oyunu. Android kule savunma oyunu internetsiz oynanabiliyor.