Kingdoms of Heckfire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Güçlü ejderha orduları kurarak düşmanlarınızı alt etmelisiniz

Kingdoms of Heckfire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Gerçek zamanlı mücadelelerin yer aldığı oyunda kendi krallığınızı kurabiliyorsunuz.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele edebileceğiniz bir strateji oyunu olan Kingdoms of Heckfire, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyundur. Ejderhanızı eğiterek iskeletleri ve goblinleri ortadan kaldırmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Gerçek zamanlı mobil MMO oyunu olarak tanımlayabileceğim oyunda stratejik taktikler geliştirmeli ve diğer oyuncularla mücadele etmelisiniz. Güçlü ejderha ordunuzu kurarak yenilmez bir konuma gelmeniz gereken oyunda dikkatli olmalı ve rakiplerinizle kıyasıya mücadele edebilirsiniz. Renkli ve kaliteli grafiklerle donatılmış olan oyunda zorlu görevleri de tamamlamanız gerekiyor. 

Kingdoms of Heckfire oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kingdoms of Heckfire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
651 MB DOSYA BOYUTU

Online mücadelelere dahil olabileceğiniz harika bir strateji oyunu

Kingdoms of Heckfire, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor. Renkli görsellere sahip olan oyunda dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz gerçek zamanlı strateji oyunu olan Kingdoms of Heckfire, kendi ordunuzu kurup savaştığınız bir oyundur. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda iskeletleri ve goblinleri ortadan kaldırmanız gerekiyor. Güçlü ejderhalarla kendinize ordu kurduğunuz oyunda renki ve kaliteli grafikler yer alıyor. Can sıkıntınızı geçirebileceğiniz oyunda kıyasıya mücadele ediyorsunuz. Eğer aksiyonu ve mücadelesi bol bir mobil oyun arayışındaysanız Kingdoms of Heckfire mutlaka denemeniz gereken bir mobil oyundur. Ayrıca oyundaki zorlu görevleri de tamamlamanız gerekiyor. 

Kingdoms of Heckfire oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kingdoms of Camelot

    Kingdoms of Camelot oyunu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Rival Kingdoms: Age of Ruin

    Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış keyifli bir strateji oyunu.
  • Clash of Three Kingdoms

    Clash of Three Kingdoms, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Kingdoms of Zenia: Dragon Wars

    Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir strateji oyunu.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Rise of Kingdoms

    Medeniyetlerden birini seçin ve imparatorluğunuzu kurmaya başlayın.
  • New Romance of the Three Kingdoms

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Pocket Kingdoms: War of Glory

    Harika vakit geçirebileceğiniz eşsiz bir strateji oyunu