Kingdoms of Zenia: Dragon Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME

Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, tamamen ücretsiz olarak sunulan sürükleyici bir strateji oyunu.

Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir strateji oyunu olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu sürükleyici oyunda krallığımızı kurmaya ve onu geliştirmeye çabalıyoruz. Bunu gerçekleştirmesi epey zaman aldığından ötürü oyun uzun bir süre boyunca oynanabilirliğini koruyor. Birkaç saat oynanıp bırakılacak bir oyundan ziyade aylar boyunca sürdürülebilecek bir yapım.

Oyuna ilk başladığımızda yetersiz bir üsse sahip oluyoruz. Askeri ve ekonomik olan yapımızı kaynakları verimli kullanarak güçlendirmeye çalışıyoruz. Güçlü bir orduya sahip olabilmek için hem kendi kaynaklarımızı kullanmalı hem de düşmanlarımıza saldırarak onların kaynaklarını ele geçirmeliyiz. Düşman üsleri savunma birileriyle dolu oldukları için askerlerimizin ileri seviye olması gerekiyor. Ne kadar çok rakiple savaşırsak o kadar çok tecrübe puanı kazanıyoruz. Kingdoms of Zenia: Dragon Wars'ta ejderhalardan tutun da şövalyelere kadar geniş çaplı bir askeri birim yelpazesi sunuluyor.

Oyunda 12 kampanya modu yer alıyor. Bunlara ek olarak gerçek oyunculara karşı mücadele etme şansına da sahibiz. Hatta birleşip klanlar kurarak rakiplerimize karşı daha güçlü bir duruş sergileyebiliyoruz. Klan üyeleriyle sohbet etme imkanı da var.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, uzun süreli oynayabileceği bir strateji oyunu oynamak isteyenlerin göz atması gereken seçeneklerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Kingdoms of Zenia: Dragon Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Kingdoms of Zenia: Dragon Wars'ta kendi krallığımızı kurarak düşmanlarımızı tek tek yok etmeye çalışıyoruz.

Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir strateji ve savaş oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyun bizleri büyülü bir dünyada geçen epik mücadelelere konu ediyor.

Oyundaki temel amacımız bize verilen bölgede bir üs kurmak ve zafere giden yolda emin adımlarla ilerlemek. Krallık kurmak ve onu geliştirmek yüksek maddi kaynaklar gerektiriyor. Dolayısıyla ekonomik yönden gelişerek askeri gücümüzü de artırmalı ve krallığımızı ne pahasına olursa olsun korumalıyız. Bu noktada hem savunma hem de saldırı birimlerimizin çok güçlü olması gerekiyor.

Oyunda 11 kampanya görevi bulunuyor. Elbette oyunun tek özelliği bu değil. Multiplayer modu, Kingdoms of Zenia'nın en can alıcı noktalarından biri. Kurduğumuz orduyla birlikte düşman krallıkların üzerine saldırılar düzenleyerek onları zayıflatmaya ve ekonomik kaynaklarını bünyemize katmaya çalışıyoruz. Bu kaynakları kendi krallığımızı geliştirmek için kullanabiliyoruz.

Tıpkı Clash of Clans'ta olduğu gibi Kingdoms of Zenia'da da arkadaşlarımızla klanlar kurabiliyor ve düşmanlara karşı daha sağlam bir duruş sergileyebiliyoruz. Dünya çapındaki oyuncularla etkileşime girebildiğimiz oyunda sohbet fonksiyonu da var. Bu sayede yeni arkadaşlıklar kurabiliyoruz.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen ve oyunculara kaliteli bir oyun deneyimi sunan Kingdoms of Zenia: Dragon Wars, strateji ve savaş türü oyunlardan hoşlanan herkesin göz atması gereken alternatiflerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Three Kingdoms: Hero Wars

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Three Kingdoms: Hero Wars lansmana çıkmaya hazırlanıyor.
  • Anger of Kingdoms

    Anger of Kingdoms ücretsiz bir mobil strateji oyunudur
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Kingdoms of Camelot

    Kingdoms of Camelot oyunu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Rival Kingdoms: Age of Ruin

    Rival Kingdoms: Age of Ruin, Android tablet ve akıllı telefonlarda oynanmak üzere tasarlanmış keyifli bir strateji oyunu.
  • Clash of Three Kingdoms

    Clash of Three Kingdoms, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde zevkle oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak tanımlanabilir.
  • New Romance of the Three Kingdoms

    Harika deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Kingdoms of Heckfire

    Güçlü ejderha orduları kurarak düşmanlarınızı alt etmelisiniz