Kitap Dostum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
145 TOPLAM İNDİRME

Kitap Dostum, takas yoluyla ücretsi kitap alabileceğiniz, kitap önerileri alabileceğiniz bir mobil uygulama.

Kitap Dostum, Türkiye’deki tüm kitapseverleri bir araya getiriyor. 250.000’in üzerinde kitabın yer aldığı uygulamada takas yoluyla ücretsiz olarak alıp okuyabilmenin yanı sıra sizinle benzer zevklere sahip kitap dostlarıyla sohbet etme şansına sahipsiniz. Dijital ortamda da kitap okuyan biriyseniz Android telefonunuza indirmenizi öneririm.

250.000 kitap, 77.000 yazar ve 3500 yayın eviyle içerik kalitesini ortaya koyan Kitap Dostum, kitap okumayı seven kişileri buluşturuyor. Okumak istediğiniz kitaba adını yazarak veya barkod okuyucu ile kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Daha da güzeli daha önce o kitabı okumuş kişilerin puan ve yorumlarını, kitap özetini görebiliyorsunuz. Siz de aynı şekilde okuduğunuz kitaba puan verebiliyorsunuz. Yalnız puan verme, yorumlama, kitabı okuyan kişilerle iletişime geçebilmeniz için platforma ücretsiz üye olmanız gerekiyor.

Popüler ve yeni çıkmış binlerce kitabı takas yapma koşuluyla ücretsiz sunan Kitap Dostum, kitaba ve kitap okumaya yönelik farkındalığı artırmayı amaçlıyor. Umarız, başarılı olurlar diyelim.

Erkan Calp

Kitap Dostum

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Kitap Dostum, kitap önerileri alabildiğiniz, ücretsiz kitap takas edebildiğiniz sosyal ağ uygulaması.

Kitap Dostum, kitap önerileri aldığınız, ücretsiz kargoyla kitap takası yapabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması. 250.000’in üzerinde kitabı bünyesinde barındıran uygulama, iOS platformunda da ücretsiz ve hem iPhone hem de iPad ile uyumlu modern arayüz sunuyor.

Türkiye’deki kitapseverleri bir arayan getiren, kitap okumaya yönelik farkındalığı artırmaya amaçlayan Kitap Dostum mobil uygulamasında ismini aratarak veya barkod okuyucu ile ulaşabildiğiniz binlerce kitap, yazar ve yayınevi yer alıyor. Kitapların özetini okuyup, baktığınız kitabı daha öncesinde okuyan kişilerin yorum ve puanlamalarını görebiliyorsunuz.

Kitap, yazar, yayınevi beğenilerine göre kitap önerilerinde bulunan Kitap Dostum uygulamasında arkadaşlık sistemi de bulunuyor. Sizinle aynı zevke sahip kitapseverlerle mesajlaşabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bookself

    Bookself (Android İndir): Ücretsiz e-kitap ve sesli kitap uygulaması
  • Charmy

    Kitap, film, dizi ve müziğin bulunduğu renkli bir atmosfer!
  • Readfeed

    Readfeed, Android üzerinden kitaplarla ilgili bilgi paylaşabileceğiniz ve kitap okuyanlarla tanışabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.