Kitaplara Ses

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME

Kitaplara Ses, Android cihazlarda kullanılabilen, görme engelli vatandaşlarımız için geliştirilmiş bir sesli kitap uygulamasıdır.

Kitaplara Ses, Türk Telekom ve Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı (GETEM) işbirliği ile geliştirilen harika bir sesli kitap uygulaması. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizden ulaşabileceğiniz bu uygulama, görme engelli vatandaşlarımız için oluşturulmuş ve içerisinde birbirinden güzel kitaplar barındırıyor. 

Herkesin destek olabildiği bir uygulama düşünün. İşte o uygulamanın adı Kitaplara Ses. İçerisinde Oğuz Atay'dan Sabahattin Ali'ye, Harper Lee'den Tarık Buğra'ya kadar iyi bir kütüphane var. Görme engelli vatandaşlarımızın hayatlarında fark yaratmasını sağlayan bu uygulama, roman, şiir, öykü ve belgesel gibi türleri içerisinde barındırıyor. Bizlerin de katkı sunabildiği Kitaplara Ses uygulamasında yapılan kayıtlar, mobil uygulama ve ev telefonu üzerinden dinlenebilen bir hale dönüşüyor. Dolayısıyla gönüllü olarak böylesine güzel bir sosyal sorumluluk projesinde yer alabiliyoruz.

Eğer iyi bir amaca hizmet etmek isterseniz Kitaplara Ses uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık gösterdiğinden belirtmekten kaçındık, kullanmanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Kitaplara Ses

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Kitaplara Ses, iPhone ve iPad cihazlarında kullanılabilen, görme engelli vatandaşlarımız için geliştirilmiş bir sesli kitap uygulamasıdır.

Kitaplara Ses, bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayat bulan bir sesli kitap uygulaması. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, görme engelli vatandaşlarımız artık kitaplardan mahrum kalmayacaklar. Kitaplara Ses ile birbirinden güzel eserlere ulaşabilecek vatandaşlarımız, yine güzel insanların sesinden çok kolay bir şekilde kitapları dinleyebiliyorlar. 

Türk Telekom ve Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı (GETEM)'nın birlikte yürüttüğü çalışma sonucu ortaya çıkan Kitaplara Ses uygulaması, teknoloji ile görme engelli vatandaşlarımıza adeta ışık oluyor. Telefon Kütüphanesi projesi kapsamında hayat bulan bu uygulamaya, kitap okumak isteyen herkes destek olabiliyor. Yapılan kayıtlar daha sonra mobil uygulama ve ev telefonu üzerinden dinlenebilecek kitaplara dönüşüyor.

Eğer iyi bir amaca hizmet etmek isterseniz Kitaplara Ses uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi, hatta imkanınız varsa bir kitap okuyarak destek olmanızı kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GM Ses Kaydedici

    GM Ses Kaydedici uygulaması ile yüksek kaliteli ses kaydı yapabilirsiniz.
  • Shazam

    Shazam, işittiğiniz parçanın kime ait olduğunu bilmediğini ve öğrenmek istediğiniz durumlarda kullanabileceğiniz oldukça popüler bir ses uygulamasıdır.
  • ASR - Ücretsiz MP3 ses kayıt

    Android için ASR - Ücretsiz MP3 ses kayıt uygulaması Android telefonunuzu ya da tabletinizi bir MP3 ses kayıt cihazına çevirebilir.
  • Timote

    Timote bilgisayarınız üzerindeki Spotify'ı kontrol etmenizi sağlayan bir uygulamadır
  • GOM Recorder

    GOM Recorder uygulamasıyla yüksek kaliteli ses kayıtları alabilmeniz kolay hale geliyor.
  • Mobizen

    Mobizen ile Android cihazınızdaki görüntüyü bilgisayarınıza aktarabilirsiniz
  • TurkNet Online İşlemler

    İnternet ve ses paketinizle ilgili işlemleri telefonunuzdan hızlıca yapın.
  • Voice Changer

    Voice Changer, Android cihazlar için üretilmiş bir ses değiştirme uygulaması.