Kitchen Scramble 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir karavanda lezzetli yemekler yaparak dünyanın farklı ülkelerini gezeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Tüm dünyayı gezerek karavan restoranınızda birbirinden lezzetli yemekler yapacağınız ve geniş bir müşteri kitlesi oluşturarak popüler bir aşçı olacağınız Kitchen Scramble 2, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Birbirinden güzel restoran karavanlarda aşçılık yaparak dünyaca bilinen popüler yemekler yapacağınız ve seviye atladıkça farklı ülkelere yolculuk yapacağınız bu oyunda yapmanız gereken, karavanınızda lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinizin siparişlerini zamanında servis etmek ve para kazanarak yeni karavanlar satın almaktır. Etkileyici grafikleri ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir aşçılık oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda farklı donanımlara sahip onlarca karavan yer almaktadır. Dilediğiniz karavanı seçerek restoran haline getirebilir ve gittiğiniz yerlerde lezzetli yemekler yaparak müşterilerinizi memnun etmelisiniz. Para kazandıkça karavanınızı yükseltebilir ve yeni yemek tariflerinin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetin sunulan ve 100 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Kitchen Scramble 2, stres gidereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Kitchen Scramble 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
98.7 MB DOSYA BOYUTU

Dev bir karavanda lezzetli yemekler yaparak dünyanın farklı ülkelerini gezeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sitemlerini barındıran tüm mobil cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve stres giderici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Kitchen Scramble 2, eşsiz tasarımlara sahip restoran karavanlarda aşçılık yaparak dünyaca ünlü yemekleri pişireceğiniz ve müşterilerinizi memnun etmek için hünerlerinizi sergileyeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, karavanınızı seçerek lezzetli yemekler yapmaya başlamak ve dünyanın farklı ülkelerine yolculuk yaparak kalabalık bir müşteri kitlesi oluşturmaktır.

Müşterileriniz için birbirinde lezzetli tatlılar, et yemekleri, sandviçler, burgerler, pizzalar, makarnalar ve daha onlarca yiyecek hazırlayabilirsiniz. Para kazandıkça yeni karavanların kilidini açabilir ve karavanınızı yükselterek yeni malzemeler eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca seviye atladıkça onlarca yeni yemeğin tarifine ulaşabilir ve müşterilerinize bol çeşidi olan eşsiz bir menü sunabilirsiniz.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve oldukça kalabalık bir oyuncu grubu tarafından tercih edilen Kitchen Scramble 2, ücretsiz olarak erişeceğiniz sürükleyici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kitchen Scramble

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yemek yapma oyunudur.
  • Kawaii Kitchen

    Sevimli bir kediyle farklı yiyecekler hazırlayabileceğiniz eğlenceli bir mutfak oyunudur.
  • Kitchen Craze

    Kendi restoranınızda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Designer City 2

    Kendi şehrimizi hayata geçirecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Sword 2

    Zindanlarda çarpışacağız.
  • iHorse Racing 2

    At yarışlarına dahil olacağız.
  • Bridge Construction Sim 2

    Köprüler yapacağız.