Kitchen Story: Cooking Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynana ve ücretsiz olarak sunulan Kitchen Story: Cooking Game, kendi mutfağınızın şefi olabileceğiniz ve lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Kaliteli grafiklerin ve ses efektlerinin yer aldığı bu oyunda yapmanız gereken, farklı restoranlarda işe girerek olabildiğince güzel yemekler yapmak ve müşterileri memnun etmektir. Oyun içerisinde toplamda 7 farklı restoran bulunmaktadır. Bu mekanlarda çalışarak iyi bir aşçı olmalı ve enfes yemekler yaparak seviye atlamalısınız. Mutfakta kullanabileceğiniz fırınlar, ocaklar, mutfak robotları ve daha birçok farklı mutfak aleti bulunmaktadır.

7 farklı dilde hizmet veren ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz bu oyun ile kendi satış stratejinizi oluşturabilir ve yeni tarifler bularak karınızı artırabilirsiniz. Çocuklar ve yetişkinler iççin farklı menüler hazırlayabilir ve böylece müşterilerinize farklı seçenekler sunabilirsiniz. Para kazandıkça mutfak aletlerinizi yükseltebilir ve yeni aletler alabilirsiniz.

Klasik oyun kategorisinde yer alan ve geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Kitchen Story: Cooking Game, Android ve İOS cihazlarda keyifle oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Doğukan Çağlakpınar

Kitchen Story: Cooking Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
127.1 MB DOSYA BOYUTU

Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Mobil platformda klasik oyunları arasında kendisine yer bulan ve milyonlarca oyuncu tarafından keyifle oynanan Kitchen Story: Cooking Game, Android ve İOS işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan, farklı tarifler bularak enfes yemekler hazırlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Oyun içerisinde 350’den fazla bölüm ve birbirinden farklı onlarca restoran yer almaktadır. Mutfağınızda yemek yaparken kullanabileceğiniz çeşitli mutfak araç ve gereçleri bulunmaktadır. Ayrıca seviye atlayarak, onlarca farklı mutfak aletine ve yemek malzemelerine ulaşabilirsiniz.

İyi bir aşçı olmak için yeni yemek tarifleri keşfetmeli ve farklı satış konseptleri ile müşterilerinizin ilgisini çekmelisiniz. Yaratıcı menüler sunarak birbirinden güzel yemekler, tatlılar ve içecekler yaparak müşterilerinizi memnun edebilirsiniz. Bu sayede daha fazla para kazanabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca kazandığınız paraları kullanarak mutfaktaki aletleri yükseltebilir ve tam teşekkülü bir mutfak oluşturabilirsiniz.

7 farklı dil desteğiyle oldukça geniş bir kitleye hitap eden bu oyun sayesinde sizde farklı bir deneyim kazanabilir ve günün stresini atarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Masala Madness: Cooking Game

    Yemekler yapacağız.
  • Kawaii Kitchen

    Sevimli bir kediyle farklı yiyecekler hazırlayabileceğiniz eğlenceli bir mutfak oyunudur.
  • Kitchen Craze

    Kendi restoranınızda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cinema Panic 2: Cooking Quest

    Mobil cihazımızda sinema işleteceğiz.
  • Patiala Babes: Cooking Cafe

    Farklı ülkelere ait yüzlerce lezzetli yemeği pişirebileceğiniz eğlenceli bir restoran işletmeciliği oyundur.
  • Cafe Panic: Cooking Restaurant

    Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cooking Hot

    Birbirinden lezzetli yemekler pişirebileceğiniz ve müşterilerinize sunarak para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.