Kızlar Soruyor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
565 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Kızlar Soruyor Android uygulamasını indirerek platformda paylaşılan soru ve görüşleri takip edebilirsiniz.

Kızlar Soruyor, kızlar ve erkeklerin hayata dair tüm konularda soru ve görüşlerini paylaştıkları sosyal platform bildiğiniz üzere. Android telefonunuza ücretsiz indirebileceğiniz resmi uygulaması üzerinden web tarayıcınızı açmadan platformda paylaşılan birbirinden ilginç konuları takip etme şansına sahipsiniz.

Adı her ne kadar kızlar soruyor olsa da erkeklerin de soru sordukları bir sosyal ağ platformu olan Kızlar Soruyor.com sitesinde paylaşılan içerikleri mobil cihazlara taşıyor resmi uygulama. İster kız olun isterseniz de erkek dilediğiniz konuda kafanıza takılan soruyu sorup hızlıca yanıtını alabildiğiniz platformda dilerseniz anonim olarak diğer bir deyişle isminiz görünmeden de soru sorma, görüş paylaşma şansınız var. Ayrıca o kişiye özel olarak yanıt verebildiğiniz sosyal ağların direkt mesajına benzer bir sistem de mevcut.

Yüzbinlerce üyenin bir araya geldiği Kızlar Soruyor’un mobil uygulamasında anlık bildirim olmaması düşünülemezdi. Size özel içerikler paylaşıldıkça telefonunuza bildirim geliyor. Tabii ki sosyal bir platform olduğundan üyeleri takip etmeniz, sosyal çevrenizi oluşturmanız da mümkün.

Erkan Calp

Kızlar Soruyor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Kızlar Soruyor iPhone uygulaması ile sosyal platformda paylaşılanları telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

Kızlar Soruyor, kız ve erkeklerin hemen her konuda fikirlerini paylaştıkları, soru sordukları sosyal bir platform ve webin yanı sıra mobilden de takip edilebiliyor. iPhone’unuza ücretsiz indirip mevcut üyeliğinizle giriş yaparak platformu her an bilgisayara ihtiyaç duymadan takip etmenin keyfini sürebiliyorsunuz.

Yüzbinlerce üyesi bulunan, kız ve erkeklerin ilginç soruları paylaştıkları, diyaloglara girdiği sosyal platform Kızlar Soruyor’un resmi mobil uygulaması, platformun tüm içeriğini telefonunuza getiriyor. Uygulama üzerinden soru sorup anket oluşturabiliyor, gönderilere yorum yapabiliyorsunuz. Elbette paylaşımlarını beğendiğiniz kişileri takibe alabiliyorsunuz.

Birebir sohbet etme seçeneği de sunan uygulamada paylaşım yaptıkça Xper puanlar kazanıyorsunuz. Bu puanlar seviyenizi belirlemekle kalmıyor, çeşitli hediyeler kazandırıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kızlar Soruyo

    Kızlar Soruyo uygulamasıyla sorularınızın cevaplarını Android cihazlarınızdan bulabiliyorsunuz!
  • Bu Tarz Benim

    Bu Tarz Benim, kızlar için özel olarak geliştirilen ücretsiz ve eğlenceli bir Android kız giydirme oyunu.
  • Gun&Girls.io

    Kızlar da çok iyi savaşır!
  • Orkid Özel Gün Takvimi

    Orkid özel Gün Takvimi ile kızlar regl dönemlerini kolayca hesaplayabiliyor ve merak ettikleri konuları diğer kullanıcılarla paylaşabiliyor.
  • Coco Party - Dancing Queens

    Android kullanan genç kızlar hazır mısınız? Artık size özel yeni bir moda ve dans oyunu var!
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.