KleptoCats 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

KleptoCats 2 ile mobil cihazınızda kedi besleyebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Mobil cihazlar için geliştirilen ve şu sıralar tüm dünyada popülaritesini arttıran KleptoCats 2 ile akıllı telefonunuzda evcil hayvan besleyebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Oldukça hoş grafiklere sahip olan mobil oyunda her türlü detay adeta titizlikle düşünülmüş. Oyun içerisinde edindiğimiz evcil hayvanımızı besleyebiliyor, eğitebiliyor ve yıkayabiliyoruz. Özellikle çocuklar tarafından ilgiyle oynanan oyun, şiddetten uzak bir yapıya sahiptir. Ses efektleri ile daha eğlenceli bir tarza bürünen oyun, çeşitli yapay zeka özelliklerine sahiptir.

Oyun içerisinde evcil hayvanımız ile oyunlar oynayabilir ve onunda eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabiliriz. İOS ve Android cihazlarda oynanabilen KleptoCats 2, ülkemizde de son aylarda ilgi görmeye başladı. Yaklaşık 500 bin oyuncu kitlesine sahip olan mobil oyun aldığı olumlu geri bildirimler ile güncellenmeye devam ediyor. En son 14 Mart’ta güncellenen yapım, son güncellemesi ile birçok dil seçeneğine sahip oldu. Ayrıca güncelleme ile oyun içerisinde yer alan çok sayıda hatanın da ortadan kaldırıldığını belirtelim. İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

KleptoCats 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
295.6 MB DOSYA BOYUTU

KleptoCats 2 ile mobil cihazınızda kedi besleyebilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Mobil platformun başarılı geliştiricileri arasında yer alan HyperBeard, KleptoCats 2 ile mobil oyun severlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Başarılı oyunun ilk versiyonu ile oyunculardan yoğun bir ilgi gören geliştirici ekip, çok geçmeden oyunun ikinci versiyonunu da mobil oyun severlere sunarak başarılı gidişatını sürdürmeye devam etmişti.

Mobil platforma sürdüğü oyunların tamamında beklenen ilgiyi gören geliştirici ekip ilerleyen aylarda yeni oyunlar geliştirmeye devam edecek gibi görünüyor. HyperBeard 2’de de amacımız evcil hayvanlarımıza iyi vakit geçirmek ve onları besleyebilmektir. Oyun içerisinde gayet basit ve güzel görünümlere sahip görseller yer almaktadır.

Oyuncuların beğenisini kazanan bu görseller ile oyun daha etkileyici ve keyifli bir hale geliyor. Klasik bir aile oyunu olarak karşımıza çıkan mobil oyun belirli bir yaş kriterine hitap edecek gibi görünse de günümüzde 7’den 70’e herkes tarafından oynanmaktadır. Ülkemizde de belirli bir kitlenin ilgisini çelen başarılı yapım oldukça yüksek bir inceleme puanı alarak bekleneni vermeyi başarmıştır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • KleptoCats

    KleptoCats, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir kedi oyunudur.
  • Scrap Clicker 2

    Hurdaları toplayacağız.
  • Spin Blade 2

    Beyblade oyunu oynayacağız.
  • Cartoon City 2

    Kendi şehrimizi inşa edeceğiz.
  • Talking Booba 2

    Sevimli bir yaratıkla sohbet ederek eğlenceli aktiviteler yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • The Catapult 2

    Düşmanları mancınık atışları ile yok edeceğiz.
  • Rising Super Chef 2

    Mobil cihazımızda yemekler yapacağız.
  • Airport Scanner 2

    Havaalanında çantaları ve valizleri kontrol edeceğiz.