Kliksa

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
299 TOPLAM İNDİRME

Kliksa, Sabancı güvencesi altında hizmet veren e-ticaret sitelerinden biridir.

Kliksa, Sabancı güvencesiyle alışveriş yapabileceğiniz, yer yer kampanya ve fırsatların sunulduğu bir e-ticaret sitesidir. Android uygulamasını yükleyerek nerede olursanız olun kliksa.com üzerinde satışa sunulan ürünleri inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Kliksa’nın Android kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulama, dinamik ve kullanımı basit bir arayüz ile geliyor. O gün için indirime girmiş ürünlerin yanı sıra televizyon, bilgisayar ve telefon gibi en çok rağbet gören ürünlerin indirimlerini de ayrı ayrı görebiliyorsunuz. Örneğin; Telefon almayı düşünüyorsanız arama yapmadan ana ekrandaki “Telefon fırsatları” butonuna dokunmanız yeterli. Bu gruptaki ürünlerin haricinde bir ürün satın almak isterseniz kategoriler elinizin altında. Eğer özel bir ürün arıyorsanız ana ekranda en üste konumlandırılmış ürün arama kutusunu kullanabilirsiniz.

Kliksa Android uygulamasında ürün ekranın da özenle hazırlandığını belirtmek gerek. Ürün özelliklerinin yanı sıra ürünü hangi kartlarla kaç taksite alabileceğinizi görebiliyor, daha önce satın almak istediğiniz ürünü kullanan kişilerin yorumlarına bakabiliyorsunuz. Ürün hakkında olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi de belirtebiliyorsunuz.

Satın aldığınız ürünleri aynı gün adresinize yollayan Kliksa, yerinde servis hizmeti de veriyor. Türkiye’nin neresinde olursanız olun bu hizmetten faydalanabiliyorsunuz. Elektronik ve beyaz eşya kategorisindeki ürünlerin arızalarını kapsayan bu hizmet alışverişinizden sonraki bir ay içerisinde ücretsiz olarak sunuluyor.

Erkan Calp

Kliksa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

Kliksa, Sabancı güvencesi altında hizmet veren oldukça hızlı bir e-ticaret sitesidir.

Sabancı bünyesinde yer alan e-ticaret sitelerinden Kliksa.com’un resmi iPhone ve iPad uygulaması ile hızlı, güvenli ve ucuz alışverişin tadını çıkarın. Oturduğunuz yerden Kliksa ürünlerine göz atma ve satın alma kolaylığı sunan uygulama pratik ve hızlı.

Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde alışveriş yapmanızı izin veren uygulamalardan biri olan Kliksa, ürünleri kolaylıkla bulmanızı sağlayan modern ve hızlı kullanıma uygun tasarlanmış arayüz ile gelmektedir. Ürünleri kategorilere göre göstermenin haricinde en çok tercih edilen ürünlerdeki indirimleri de göstermektedir. Yeni bir televizyon, telefon veya bilgisayar almayı düşünüyorsanız ve de bunun için ayıracak fazla bir bütçeniz yoksa ana ekranda bu ürünler için ayrı ayrı gösterilen kampanya ve fırsat sayfasına göz atabilirsiniz. Tercih ettiğiniz özel bir marka ürününün Kliksa üzerinde olup olmadığını arama kutusu yardımıyla öğrenebilirsiniz.

Kliksa.com, ürünleri adresinize hızlı bir şekilde ulaştırmakla kalmıyor, satın aldığınız üründe sorun yaşamanız durumunda (Elektronik bir ürün veya beyaz eşya satın aldıysanız bir sorunla karşılaşmanız olası.) nerede olursanız olun sorununuzu çözüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kliksa Tablet

    Kliksa Tablet, kaliteli ürünleri en uygun fiyata ve Sabancı güvencesiyle satın alacağınız alışveriş uygulamasıdır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.