Knight Girl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
87 MB DOSYA BOYUTU

Knight Girl, eşleştirme oyunlarından keyif alan Android sahiplerinin ücretsiz olarak indirebilecekleri bir oyun.

Knight Girl, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynayabileceğimiz bir eşleştirme oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda renkli mücevherleri eşleştirmeye çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için aynı renge ve şekle sahip olan taşları yan yana getirmemiz gerekiyor.

Oyunda 150'den fazla bölüm bulunuyor. Bu bölümler eşleştirme oyunlarının genelinde gördüğümüz gibi kolaydan zora ilerleyecek şekilde tasarlanmış. Yapı olarak farklılaşmasa bile bölüm tasarımları oyunu zor kılmak için yeterli bir sebep.

Knight Girl'de bu kategoride yer alan diğer birçok oyunda olduğu gibi sürükleme tipindeki kontrollere yer verilmiş. Parmağımızı ekranda sürükleyerek taşların yerlerini değiştirebiliyoruz. Üç veya daha fazla taş eşleşince ortaya çıkan görüntüler dikkat çekici ve aynı zamanda kaliteli bir atmosfer oluşmasına yardımcı oluyorlar.

Oyundaki serüvenimiz esnasında karşımıza ilginç karakterler çıkıyor ve bizimle etkileşime giriyorlar. Bu da oyunun daha ilginç bir hale gelmesini sağlıyor. Açıkçası oyun genel olarak hoşumuza gitti. Eşleştirme oyunlarına ilgi duyan herkes sevecektir.

Emircan Erdoğan

Knight Girl

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
81.2 MB DOSYA BOYUTU

Knight Girl'de benzer objeleri yan yana getirip bölümleri temizlemeye çalışıyoruz.

Knight Girl, iPhone ve iPad cihazları üzerinde oynayabilecekleri ücretsiz bir eşleştirme oyunu arayşında olanların göz atması gereken seçeneklerden birisi. Eğlenceli bir oyun yapısına sahip olan Knight Girl'de benzer objeleri yan yana getirmeye ve bölümleri bu şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.

Oyunda objeleri yan yana getirebilmek için parmağımızı ekranda sürüklememiz yeterli oluyor. Objenin üzerine tıklayıp gitmesini istediğimiz yere doğru sürüklediğimiz zaman objeler yer değiştiriyor. Eğer üç veya daha fazlası yan yana gelirse ortadan kayboluyorlar.

Oyundaki grafikler bu tarz bir oyundan olan beklentiyi büyük ölçüde karşılıyor. Daha iyi grafiklere sahip birkaç oyunla karşılaşmıştık fakat Knight Girl de epey iyi. Hatta eşleştirmeler esnasında ortaya çıkan animasyonlar keyif verici.

Knight Girl'de toplamda 200'ü aşan sayıda bölüm mevcut. Bu bölümler kolaydan zora doğru ilerliyor ve her bölümde karşımıza farklı bir tasarım çıkıyor. Boş zamanlarınızı eğlenceli bir bulmaca oyunuyla değerlendirmek istiyorsanız Knight Girl doğru seçim olacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Girl Genius!

    Girl Genius! Android bulmaca oyunu, zekanızı ve IQ'nuzu kullanarak çözebileceğiniz sorular içeriyor.
  • Save The Girl

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Date The Girl 3D

    Gerçek aşka ulaşmak için mücadele ediyorsunuz
  • Knight Saves Queen

    Knight Saves Queen, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde çalışabilen bir tür bulmaca oyunudur.
  • Gabriel Knight Sins of Fathers

    Gabriel Knight Sins of Fathers klasik macera oyununun mobil versiyonudur
  • Jetpack Girl Fart

    Jetpack Girl Fart ile kızların da osurduğuna şahit oluyoruz
  • San Andreas Crime Girl

    San Andreas Crime Girl mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Supermarket Girl

    Supermarket Girl, ücretsiz olarak sunulan, eğlenceli bir çocuk oyunu.