Knights Chronicle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Netmarble'ın yeni üç boyutlu (3D) mobil rpg oyunu

Knights Chronicle, Netmarble’ın konsol kalitesinde animasyonlar, anime türünde savaş sahneleri sunan üç boyutlu mobil rpg oyunu. Sıra tabanlı oynanış sunan rpg strateji oyununda ana karakter Theo ve arkadaşlarıyla birlikte Garniel gezegenenin yok olmasını önlemek için tehlikeli bir maceraya atılıyorsunuz. Hikaye odaklı mobil rpg oyunları seviyorsanız, kaçırmayın derim!

Android telefon/tablette oynanabilir az sayıda AAA kalitesinde rpg strateji oyunundan biri Knight Chronicle. Netmarble’ın yeni oyununu hikaye tabanlı oynanışa sahip anime çizgilerini seven tüm mobil oyunculara tavsiye ederim. Ünlü ses sanatçıları tarafından seslendirildiği belirtilen, özel güçleri olan karakterlerle Garniel adında ruhların yaşam sürdüğü bir gezegeni koruma mücadelesi veriyorsunuz.

Dikey ve yatay modda oynamayı destekleyen rpg oyununda dilerseniz grup kurup (en fazla beş oyuncu katılabiliyor) gerçek zamanlı zindan savaşına katılabiliyorsunuz.

Not: Ön kayıt yaptırırsanız, SSR dereceli 6 yıldızlı Rebecca ve Beyaz Şövalyeler, 1 milyon altın, 200 elmasın sahibi oluyorsunuz.

Erkan Calp

Knights Chronicle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
233.9 MB DOSYA BOYUTU

Netmarble, konsol kalitesinde bir rpg strateji oyunu ile karşımızda!

Knights Chronicle, Netmarble’ın iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı rpg strateji oyunu.

Mobil cihazlarda sıra tabanlı rpg oyunları arasından özgün hikaye, konsol kalitesinde animasyonlar ve özel efektler, üç boyutlu çarpıcı görseller, ünlü ses aktörlerinin seslendirdiği karakterler, dikey ve yatay modda oynama desteği ile ayrılıyor. AAA kalitesinde bir rpg oyunu karşımızda!

Hikaye üzerinden ilerleyen mobil rpg strateji oyunlarını sevenlere tavsiye edeceğim yapımlar arasında Knights Chronicle. Tek elle oynamayı sevenler için dikey mod, daha geniş ekranda savaşın tadını çıkarmak isteyenler için de yatay mod sunan rol yapma oyununda ruhların yaşadığı Garniel gezegeneni yolculuk ediyorsunuz. Göreviniz; yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan bu gezegeni korumak. Oyunda 9 ana karakter (Theo, Leona, Lydia, Damian, Sinclar, Rebecca, Ramu, Marduk, Nemesis) mevcut ve herbiri özel güçlere sahip olan karakterlere ünlü ses sanatçıları ses veriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Chaos Chronicle

    Chaos Chronicle, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Portal Knights

    Dünyayı kötülükten kurtarabilecek tek kişisiniz.
  • Idle Knights

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Seven Knights

    Seven Knights, yaratıklarla savaştığınız ücretsiz ve Türkçe rol yapma oyunu.
  • Guardian Knights

    Takımını kur ve taktiksel RPG savaşları yapın.
  • Knights & Dungeons

    Kendi şövalyeniz ile bir maceraya başlayın.
  • Clash of Knights

    Ordunu oluştur ve Chronos'a karşı gel.