Knock Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
287 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Top silahıyla kuleleri indirin.

Knock Balls, top silahıyla yapıları yıkmaya çalıştığınız bir beceri oyunu. Atış hakkınızı geçmeden karşınızca çıkan yapıları yerle bir etmelisiniz. Top fırlatma oyunlarını obje yıkma oyunlarıyla birleştiren bu yapım, vaktin geçmek bilmediği durumlarda yardımınıza koşacak.

Voodoo’nun yeni oyununda top silahını ne kadar ustalıkla kullandığınızı gösteriyorsunuz. Blok kulelerden varillere taş yapılara yıkabilmek için farklı stratejiler izleyeceğiniz birçok yapı mevcut. Etkili atışlar yapabilen top silahını kullanmak basit ancak yapının zayıf noktasını keşfetmeniz, sonraki bölümde daha rahat ilerleyebilmeniz açısından önemli. Bölümü ne kadar az atışla geçerseniz sonraki bölüm o kadar kolaylaşıyor. Seviye atladıkça yapıları yıkmak da zorlaşıyor. Bu arada basit bir dokunuşla topu gönderiyorsunuz. Dolayısıyla her yerde rahatça oynayabileceğiniz bir mobil oyun.

İnternet bağlantısı gerektirmeyen diğer deyişle internetsiz oynanabilen yıkım oyunu Knock Balls, durakta, molada, toplu taşımada, arkadaşınızı beklerken Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız bir oyun.

Erkan Calp

Knock Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
151.2 MB DOSYA BOYUTU

Her şeyi darmadağın edin!

Knock Balls, Voodoo’nun ilk olarak iOS platformuna çıkardığı, belki de iOS’a özel kalacak yıkım oyunu. Top silahıyla yapıları yerle bir etmeye çalıştığınız oyunda seviye atladıkça zorluk düzeyi de artıyor. Her şeyi darmadağın etmenizi isteyen süper eğlenceli, stres atmalık bir mobil oyun. İnternetsiz oynama seçeneği de sunuyor!

Boş zamanlarınızda, durakta otobüs beklerken, toplu taşımada, misafirlikte veyahut arkadaşınızı beklerken iPhone’unuzda açıp oynayabileceğiniz türde çabuk oyunlardan biri Knock Balls. Oyunda top silahınızla önünüze çıkan yapıları yıkmaya çalışıyorsunuz. Kimi zaman yüksek kulelerin zayıf noktalarını arıyor, kimi zaman bir evi çökertmenin yollarını arıyor, kimi zaman da varilleri hedef alıyorsunuz. Yüzlerce yapı, seviye ve ortam mevcut. Bu arada kontrol sistemi çok basit. Tek dokunuşa dayalı kontrollere hemen alışıp oyuna ısınıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fire Balls 3D

    Hedefiniz tam karşınızda! Nişan alın, topu gönderin.
  • Pin Balls: aa pro

    Pin Balls, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Paint Balls Rush

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Love Balls

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu
  • Balls Control

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls VS Lasers

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Brick Breaker: Blocks n Balls

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls of the Dead

    Zombilerden kaçıp güvenli bölgeye sığınmalısınız.