Knots

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

iOS için geliştirilmiş olan Knots oyunu, ekranda çıkan toplara basarak bir yenisine zıpladığınız bir yapım. Oyun giderek zorlaşıyor ve parmaklarınız yetişemeyebiliyor.

3 farklı zorluk seviyesi ve çoklu oyuncu desteği ile sizi karşılayan Knots iOS oyunu, parmak becerinizi ve aklınızı zorlayacak cinsten. Oyuna başladığınızda sizi bir top karşılıyor ve siz bu topa parmağınızı basılı tuttuğunuzda yeni bir top meydana geliyor. Diğer parmağınız ile de yeni topa bastığınızda birisi tekrar kayboluyor ve o toptan parmağınızı çekmek zorundasınız aksi takdirde oyun sizi :( işareti ile baş başa bırakıyor. Oyunda ilerledikçe artan toplar oyunu giderek zorlaştırıyor ve oyun zorluk seviyesini de artırdığımızda bu çıkan topların boyutu daha da küçülüyor yani işimiz gerçekten zorlaşıyor.

Knots oyununa ilk girdiğinizde mayın tarlası gibi bir his verebilir ancak siz sakın aldanmayın ki oyun gayet farklı bir amaç üzerine geliştirilmiş ve daha eğlenceli bir yapıda. Daha hızlı ve daha akıllıca hareket ederek daha fazla puan toplayabilirsiniz. Bu sayede kendinizi geliştirerek iki oyuncu ile oynadığınız zaman rakiplerinize daha kolay meydan okuyabilirsiniz.

Mustafa Şevki Coşar

Knots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Knots, düğüm ve bağcık konusunda uzman olmak isteyenler için ücretsiz bir Windows Phone uygulaması.

Düğüm ve bağcık bağlamanın dünyasına kendinizi kaptırdıysanız Windows Phone kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan Knots isimli bu uygulamaya göz atmanızda yarar var. Özellikle de hobi olarak bu iş ile uğraşanlara veya denizcilik konusunda meraklı olanlara yönelik bir içerik sunan uygulama; bükme, bağlama, tırmanış, dekor, balıkçılık, tracking, koşu ve kamçılama gibi aktiviteler içerisinde bulunanlar için 10 değişik kategori sunuyor.

Uygulamanın az düşünülmüş tarafı muhtemelen dil desteğinin bulunmaması. Zira, düğüm ve bağcık türlerinin Türkçe özel isimlerini bulmak konusunda ciddi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Profesyonel terimlere yer veren teknik bir sözlük temin ettiğinizden emin olun.

Bir başka eksiklik de kategorilere kadar bölünmüş olan düğüm ve bağcık yöntemlerinin aşama aşama anlatılmamış olması. Deneyimsiz kullanıcılar son formlarına bakarak hedeflere ulaşmak konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Dolayısıyla hobi olarak bu işle uğraşıyorsanız ve hızlı bir hatırlatıcıya ihtiyaç duyuyorsanız uygulama fonksiyonlu olabilir. Aksi takdirde öğrenme işlemi biraz zahmetli gelecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knots 3D

    Knots 3D, 100'den fazla düğüm çeşidini göstermesiyle iOS platformundaki en iyi düğüm uygulaması.
  • Go Knots 3D

    Zevkli bir bulmaca oyunu
  • Bridge

    Bridge iPhone ve iPad için sosyal çevre bulma uygulamasıdır.
  • Erişilebilir Yaşam

    Erişilebilir Yaşam uygulaması, engellilerin hayatını kolaylaştıracak özellikler sunuyor.
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu bölümlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çemberi çubuğa değdirmeyin!
  • Pinball Cadet

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, efsaneleşmiş Pinball oyununu günümüz şartlarıyla renklendirip canlandıran bir tür beceri oyunudur.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!