Kral Şakir: Muhtişim Macera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,054 TOPLAM İNDİRME

Kral Şakir: Muhtişim Macera (Android İndir): Kral Şakir mobil oyununda maceraya atılıyoruz.

Kral Şakir: Muhtişim Macera, Cartoon Network’te yayınlanan Türk yapımı çizgi dizinin mobil oyunu. Sinema filmi de bulunan (Kral Şakir Korsanlar Diyarı) çizgi filmin mobil platforma uyarlanan oyununda sevilen tüm karakterler yer alıyor. Çizgi film, animasyon filmi tadında mobil oyunları seviyorsanız, Kral Şakir: Muhtişim Macera Android oyununu indirip oynamalısınız. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Laith The King Great Adventure Türkçe adıyla Kral Şakir: Muhtişim Macera oyununda Dürüm Necati, Basketbolcu Remzi, Karateci Canan ve Pois Peyami gibi pek çok özel karakterleri yönetiyorsunuz. Hem süper güçlerinizi (köpekbalığı arabası, domatesçi kamyonu, jet-pack gibi) kullanarak hem de pek çok farklı eşyayı atarak dinozorları ortadan kaldırıyorsunuz. Yalnız oyundaki tek düşmanınız dinozorlar değil; gizemli büyük canavarlarla da yüz yüze geliyorsunuz.

Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında geçen komik, eğlenceli ve maceralarla dolu hayatını anlatan Kral Şakir’in mobil oyunu Kral Şakir: Muhtişim Macera, sadece küçükler değil, çizgi film seyretmeyi sürdüren gençlerin de reflekslerinizi geliştirmek için oynayabileceği, zaman geçirmelik bir Android oyunu.

 

Erkan Calp

Kral Şakir: Muhtişim Macera

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
419 TOPLAM İNDİRME
135.8 MB DOSYA BOYUTU

Kral Şakir: Muhtişim Macera iOS oyununda bir aslan karakterin yerine geçiyoruz.

Kral Şakir: Muhtişim Macera, Cartoon Network kanalında yayınlanan ilk Türk yapımı çizgi dizi Kral Şakir’in mobil oyunu. Bir aslan ailesinin modern şehir hayatında başından geçenleri anlatan popüler çizgi film Kral Şakir’in mobil oyunu da oldukça başarılı. Çizgi film ve sinema filmindeki tüm karakterler oyunda mevcut olmakla birlikte onların yerine geçebiliyorsunuz. Animasyon filmi tarzında mobil oyunları seviyorsanız, Kral Şakir: Muhtişim Macera iOS oyununu oynamalısınız. Oyun iOS platformunda da ücretsiz, kolay kontrolleriyle hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunuyor.

Popüler çizgi film kanalı Cartoon Network’de yayınlanan, sinemada Kral Şakir Korsanlar Diyarı adıyla izleyicilerle buluşan, oyunları ve oyuncakları da bulunan sevilen karakter Kral Şakir’in mobil cihazlarda oynanabilen oyunu Kral Şakir: Muhtişim Macera adıyla iOS ve Android’de indirilebiliyor. Çizgi film stili grafikleri ve oynanışıyla daha çok çocukları kendisine çeken aksiyon macera oyununda karakterimiz dinozorlar ve gizemli büyük canavarlarla yüz yüze geliyor. Karşınıza çıkan kötüleri süper güçlerinizi kullanarak ve eşyaları fırlatarak alt ediyorsunuz. Köpekbalığı arabası, Domatesçi kamyonu, Jet-Pack gibi süper güçleriniz sizi yenilmez yapıyor.

Kral Şakir: Muhtişim Macera iOS Oyunu Özellikleri

  • Sevdiğiniz karakterle oynayın (Dürüm Necati, Basketbolcu Remzi, Karateci Canan ve Polis Peyami gibi pek çok özel karakter)
  • Süper güçlerinizi kullanın
  • Eşyaları fırlatarak dinozorları ortadan kaldırın
  • Boss savaşlarına girin

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kral Şakir Macera Adası

    Kral Şakir Macera Adası Android Oyunu: Şakir ve arkadaşlarının yeni macerasına katılın.
  • Cartoon Network Arcade

    Mini oyunlar ve çizgi filmlerle harika bir çocuk uygulaması
  • Colopl Rune Story

    Colopl Rune Story, anime çizgi film karakterlerinin yer aldığı aksiyon rpg oyunu.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Hags Castle

    Şeytani büyücünün kalesinden kaçmalısınız.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Champions and Challengers

    Sevimli çizgi film Adventure Time'ın mobil oyunu
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!