Kral

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
16,418 TOPLAM İNDİRME
0.84 MB DOSYA BOYUTU

Kral TV, Kral FM ve Kral POP'u dinleyebilmek için Android cihazınızda yer alması gereken uygulamalardan bir tanesi.

Kral TV, Kral FM ve Kral POP ülkemizde en çok dinlenen müzik kanalları arasında yer alıyor. Sanatçılara ait video kliplerin veya şarkıların yer aldığı programlarıyla ün kazanan tüm Kral ürünlerini artık Android mobil cihazlarla da takip etmek çok kolay.

Çalışırken aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duyan uygulama TV kısmında video klip izleme olanağı sunuyor ve diğer bölümlerde müzik çalma ihtiyacınızı karşılıyor. Her ne kadar ufak tefek teknik sorunlara denk gelseniz de Kral’ı takip etmek için deneyebileceğiniz bir uygulama.

Yiğit Ekim Demir

Kral

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
434 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Kral iPhone uygulaması ile Kral Grubu radyo ve tv yayınlarını nerede olursanız olun takip edebilirsiniz.

KRAL, Kral Grubu televizyon ve radyolarını iPhone’unuza taşıyan resmi uygulamadır. Doğan Yayın Grubu tarafından iPhone kullanıcılarına ücretsiz ve reklamsız olarak sunulmaktadır.

KRAL iPhone uygulamasında Kral Pop TV, Kral Pop Radyo, Kral FM, Kral World Radyo ve Kral World TV yer almaktadır. 7 / 24 hit parçaların çalındığı bu radyo kanallarını yüksek kalitede ve kesintisiz olarak dinleyebilir, sevdiğiniz şarkıcıların en yeni video kliplerini izleyebilirsiniz. Ayrıca Kral Pop ve Kral FM radyo kanallarının haftalık yayın akışını öğrenebilir, radyo çalışanlarına mesajınızı iletebilirsiniz.

Güncellemelerle çeşitli hataların giderildiği, yeni kanalların eklendiği uygulama hem Türkçe hem de yabancı müzik dinleyicilerine hitap ediyor.

Erkan Calp

Kral

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
699 TOPLAM İNDİRME

Kral TV yayınlarını Windows Phone'lu cihazınızdan takip edebilirsiniz.

Doğuş Yayın Grubu tarafından geliştirilen Kral uygulaması ile Kral Grubu televizyon ve radyoları Windows Phone cihazınızdan dinlemenin keyfinin çıkarabilirsiniz. Ücretsiz sunulan uygulama ile beğendiğiniz sanatçıların şarkılarını dinleyebilir, son video klipleri izleyebilirsiniz.

Kral Pop TV, Kral Pop Radyo, Kral FM ve Kral TV yayınlarını takip edebildiğiniz uygulamada, programları canlı olarak izleyebilir, haftalık yayın akışını takip edebilirsiniz. Uygulamanın başlıca özellikleri:

  • Programları canlı olarak izleme
  • Haftalık yayın akışını takip edebilme
  • Yayına mesaj gönderme
  • Top 20 listesini takip edebilme
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NTV Radyo

    NTV Radyo uygulaması ile NTV Radyo, Capital Radio ve Kral FM kanallarını dinleyebilirsiniz.
  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Kral Şakir: Muhtişim Macera

    Kral Şakir: Muhtişim Macera (Android İndir): Kral Şakir mobil oyununda maceraya atılıyoruz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!