Kuka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Trafik durumunu anlık olarak öğrenmenize olanak sağlayan bir uygulama

Kuka, araba sürerken karşınıza çıkabilecek engelleri önceden tespit edip daha az sorun yaşamanıza olanak sağlayan bir mobil uygulamadır. Yol çalışmaları, çıkmaz yollar, kazalar, çevirmeler ve radarlar gibi tüm olayların tespit edilmesine olanak sağlayan Kuka, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir uygulamadır.

Sürekli araba kullanan ve trafik ile iç içe olan herkesin beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm Kuka, trafik sosyal medyası olarak tanımlanabilir. Diğer sürücülerle yol durumunu paylaşabileceğiniz uygulamada seyahat sürenizi uzatabilecek her engelden kaçabiliyorsunuz. Türkiye'nin pek çok şehrinde çalışan uygulama ile siz de diğer sürücülere bilgiler verebiliyorsunuz. Harika üzerine eklenen pinler ile olayları haberdar edebileceğiniz uygulamanın oldukça basit bir kullanımı bulunuyor. Kolay ve işlevsel özellikleriyle ön plana çıkan Kuka, araba süren herkesin kullanması gereken bir uygulama diyebilirim. Ayrıca şehrinizin haberlerini de okuyabileceğiniz uygulamada keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Kuka uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kuka

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Trafik hakkında bilgi edinebileceğiniz bir uygulama

Kuka, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir trafik uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Araç kullanırken karşınıza çıkan tüm olaylar hakkında önceden haberdar olmanızı sağlayan uygulamada harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Aynı şehirde bulunduğunuz sürücüler arasında paylaşım yapıp yoldaki çevirme, radar, kaza, çalışma ve diğer tüm olaylarla alakalı bilgi edinebileceğiniz bir uygulama olan Kuka, her sürücünün telefonunda yer alması gereken bir uygulamadır. Sürekli araba kullanan herkesin beğenerek kullanabileceğini düşündüğüm uygulamada hem seyahat sürenizi kısaltıyor hemde daha rahat bir sürüş yaşayabiliyorsunuz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan uygulamada harita üzerine eklenen pinler ile olayları haberdar edebliyor ya da bilgi edinebiliyorsunuz. Kolay ve işlevsel özellikleriyle ön plana çıkan Kuka, araba süren herkesin kullanması gereken bir uygulama diyebilirim. Ayrıca şehrinizin haberlerini de okuyabileceğiniz uygulamada keyifli edeneyim yaşayabiliyorsunuz.

Kuka uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trafik Rehberi

    Trafik kurallarına dair aradığınız her şeyi kolayca bulabileceğiniz ve yasal işlemler hakkında bilgiler alabileceğiniz bir uygulama.
  • Ceza Rehberi 2018

    Ceza Rehberi 2018 uygulamasını kullanarak trafik cezaları, kanunları ve yönetmelikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
  • Araç Muayene

    Aracınızın muayenesi ve diğer trafik işlemleri için size yol gösterebilecek olan bu rehber uygulamayı kullanmalısınız.
  • Waze Social GPS Traffic & Gas

    Sosyal GPS sürüş ve navigasyon uygulaması olarak sizi diğer sürücülere bağlayan Waze; keyifli, topluluk merkezli bir trafik ve navigasyon uygulamasıdır ve 30 milyon kullanıcıya sahiptir.
  • Enuygun

    Enuygun uygulaması ile seyahatlerinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.
  • FlixBus

    FlixBus uygulaması ile Avrupa'daki 29 ülkeyi gezebilmek için bilet satın alabilirsiniz.
  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.
  • Agoda

    Agoda uygulaması ile dünya çapında milyonlarca otelde rezervasyon yaptırabilirsiniz.