Kung Fu Rabbit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Kung Fu Rabbit güzel grafikleri ve eğlenceli bir oynanışı birleştiren bir mobil oyundur

Kung Fu Rabbit eğer Mario tarzı oyunları seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Kung Fu Rabbit'te bir tapınakta yaşayan ve Kung Fu sanatı üzerine eğitim alan bir grup tavşanın hikayesi konu alınıyor. Bu tavşanların kaderi şeytani bir gücün tapınaktaki bütün öğrenclleri kaçırmasıyla değişiyor. Tapınağa düzenlenen bu saldırıdan kıl payı kurtulmayı başaran bir kahraman olarak oyuna dahil olmaktayız. Tapınağın lideri olarak bize bu öğrencileri kurtarmak düşüyor. Maceramız boyunca farklı mekanları ziyaret ederek şeytani gücün ğeşine düşüyoruz.

Kung Fu Rabbit içerisinde bolca aksiyona yer veren bir platform oyunu. Oyunda bir çatıdan diğerine atlayabiliyor ve duvarlar üzerinde kayabiliyoruz. Bunun yanında karşımıza çıkan düşmanları Kung Fu yeteneklerimizi kullanarak yok edebiliyoruz.

Kung Fu Rabbit'in çizgi film tadındaki grafikleri özel bir stile sahip ve oldukça hoş görünüyor. Oyunda sağlam bir mizah bulunuyor. 70 bölümün yer aldığı oyunu 2 farklı zorluk seviyesinden birini seçerek oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Kung Fu Rabbit

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Kung Fu Rabbit bolca aksiyona yer veren bir mobil platform oyunu

Kung Fu Rabbit bizi renkli bir dünyaya konuk eden eğlenceli bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz Kung Fu Rabbit'te Kung Fu sanatı üzerine bir tapınakta eğitim görev bir grup tavşanın hikayesi konu alınıyor. Bir gece aniden tapınak şeytani güçler tarafından basılıyor. Hazırlıksız yakalanan küçük öğrenciler şeytani hizmetkarlar tarafından kaçırılıyor ve uzak bir yere götürülüyor. Tapınağın lideri olan baş öğretmen ise bu saldırıdan güçlükle kurtulmayı başarıyor. Artık tapınak lideri için intikam alma ve öğrencilerini kurtarma zamanı gelmiştir. Biz de oyunda bu kahramanı yönetiyoruz ve maceraya atılıyoruz.

2 boyutlu oyun yapısına sahip olan Kung Fu Rabbit, Mario'ya benzeyen platform oyunu yapısını aksiyonla birleştiriyor. Oyunu oynarken hem çevik olmalı, hem de reflekslerimizi kullanmalıyız. Bir çatıdan diğerine atlarken düşmanlarımıza Kung Fu yeteneklerimizi sergiliyoruz.

Kung Fu Rabbit oldukça renkli grafiklere sahip. Oyun görsel olarak hoş görünürken içerisinde bolca mizaha yer veriyor. Eğer eğlenceli bir platform oyunu denemek isterseniz Kung Fu Rabbit'i tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung-Fu Sheep

    Kung-Fu Sheep mobiil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Kung Fu Do Fighting

    Kung Fu Do Fighting ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • Kung Fu All-Star

    Kung Fu All-Star: MMA Fight Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen heyecan dolu bir dövüş ve aksiyon oyunudur.
  • Dragon Fist - Kung Fu Showdown

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu
  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Kung Fu Z

    Kungfu ustası olduğunuzu gösterin.
  • Kung Fu Panda: Battle of Destiny

    Kung Fu Panda: Battle of Destiny mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Fatal Fight

    Fatal Fight, Kung Fu ustası Kai'nin intikam dolu mücadelesini konu alan bir mobil oyun.