Kung Fu Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Kungfu ustası olduğunuzu gösterin.

Kung Fu Z, görselleri, efektleri, müzikleri, oynanışıyla eski atari oyunlarını akıllara getiren zombili beat ‘em up oyunu. Çin dövüş sanatlarından kungfu ile ilgilenen Zak adında bir karakterle dünyayı zombilerin kıyametinden kurtarıyorsunuz. Sabah motivasyonunu zombileri temizleyerek sağlayan karakterimize bu tehlikeli yolculuğunda eşlik etmeye hazır mısınız?

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan klasik arcade aksiyon ve dövüş oyunu Kung Fu Z, old-school oyuncuları kendisine bağlıyor. Retro müzik ve grafiklerle nostalji yaşatan yapım, yan kamera bakış açısından oynanış sunuyor. Sağdan soldan sürekli olarak gelen zombileri farklı dövüş teknikleri kullanarak savuşturuyorsunuz. Evet, bu zombi oyununda tek silahınız tekmeniz. Karakterinizi geliştirebiliyorsunuz lakin reflekslerinizi coşturmadığınız sürece hayatta kalma şansınız yok.

Erkan Calp

Kung Fu Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
80.3 MB DOSYA BOYUTU

Retro beat 'em up oyunu

Kung Fu Z, her yerinden retro akan, eski oyunlara özlem duyan oyunculara tavsiye edeceğim arcade aksiyon ve dövüş oyunu. Kungfu ustası Zak’in yerine geçtiğiniz oyunda hayatta kalmak istiyorsanız reflekslerinizi konuşturmanız gerekiyor. Zombilerin yaratıcısı Dr. Z’nin planlarını kurtarabilecek tek kişi olarak işiniz oldukça tehlikeli bir yolculuk bekliyor. Zombilerle yüz yüze gelmeye hazır mısınız?

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan retro beat ‘em up oyunu Kung Fu Z’de dünyayı zombi kıyametinden kurtarabilecek tek kişi olan Zak’in kontrolünü ele alıyorsunuz. Sabah motivasyonunu sokaktaki zombileri temizleyerek sağlayan usta dövüşçümüzün tek silahı yumrukları ve ayakları. Gücünü zekasıyla birleştiren karakterimizi kontrol etmek çok kolay. Sağdan soldan çıkan zombileri öldürmek için tek yapmanız gereken; ekrana dokunmak. Ne kadar seri olursanız hayatta kalma şansınız o kadar yüksek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kung Fu Cat

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Dragon Fist - Kung Fu Showdown

    Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz keyifli bir aksiyon oyunu
  • Shaq Fu: A Legend Reborn

    Efsane basketbol oyuncusu Shaq, iblislerle karşı karşıya
  • Zombie Crisis

    Her tarafı zombiler sarmış durumda. Kahramanımızı yalnız bırakmayın.
  • Nonstop Guns

    Hayatta kalmak istiyorsanız durmadan ateş etmelisiniz!
  • Kung-Fu Sheep

    Kung-Fu Sheep mobiil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Global Outbreak

    Global Outbreak, zombi mutantlarla savaştığınız arcade oyunu.
  • Kung Fu Clicker

    Dövüş okulunuzu yeniden inşa edin, savunun.